Eksotisk chiagrød med mango og passionsfrugt

Eksotisk chiagrød med mango og passionsfrugt

Eksotisk chiagrød med mango og passionsfrugt giver dig solskin til morgenmad og et grøntsagsboost du hverken ikke kan se eller smage.

Grøntsager til morgenmad har aldrig smagt bedre!

De har nemlig forklædt sig til denne lækre sag af en morgenmadstrifli med eksotiske smage fra kokos, lime, mango og passionsfrugt og giver dig et boost af sommer her i efterårets regn og blæst…

Eksotisk chiagrød med mango og passionsfrugtEksotisk chiagrød med mango og passionsfrugt

Smagen af varmere himmelstrøg

På en mandag, hvor regnen siler ned i lår tykke stråler, er jeg særligt glad for mit liv som selvstændig.
At slippe for mandags sure kollegaer, statusmøder, dårlig kaffe og cykelture i alt for varmt regntøj, opvejer meget momsregnskaber og skatteregler!

Tænk at kunne blive hjemme (under dynen) og det eneste det kræver af dig, for at møde ind på dit arbejde er at tænde computeren og åbne mailboksen.

Hvis du er misundelig nu, så forstår jeg dig godt.
Fordi hvis jeg ikke var mig, ville jeg også være misundelig …

Men hvis nu jeg lover dig, at jeg satte ekstra meget pris på min morgen idag, da jeg trippede ud i mit køkkenet for at lave kaffe og snuppede et glas af denne eksotiske chiagrød, der stod klar til mig i køleskabet, med tilbage under dynen. Og samtidig skænkede alle Jer, der måtte af sted på cykel, sidde i bilkø eller stå i et alt for tætpakket tog, en ekstra kærlig tanke, er vi så stadig venner?

Hvis du stadig skal tænke lidt over det, så tror jeg vi er ok når du smager denne lækker morgenmadskreation.
Den smager nemlig af varmere himmelstrøg, og er der noget der kan få én til at glemme alt, så er det smagen og følelsen af ferie, ikke?

Eksotisk chiagrød med mango og passionsfrugt

Eksotisk chiagrød med mango og passionsfrugt er altså en morgenmadstrifli af den særlig sunde OG lækre slags.

I den gemmer der sig nemlig blomkål…
Ja blomkål, du læste helt rigtig der.
Men bare rolig, der er ingen grund til at rynke på næsen her.

Smagen af blomkål er nemlig helt kamufleret af andre lækre smage som lime, kokos, mango og passionsfrugt.
Og nu blev det pludselig meget mere tiltalende, ikke?
Det fortænker jeg dig slet ikke i.
Jeg ved heller ikke lige, hvordan jeg selv ville reagere hvis nogen sagde til mig, at jeg skulle have blendet blomkål til morgenmad….

Så når det istedet kommer i form af en lækker og cremet chiamousse, der smager af alt andet end blomkål, så går det meget bedre, ikke?

Morgenmad med skjulte grøntsager

Når man bevæger sig væk fra den klassiske morgenmad som havregryn og brød, er det faktisk overraskende nemt at få lidt sat lidt ind på grønt-kontoen, allerede fra morgenstunden.

Smagen af både blomkål og spinat bliver 100 % kamufleret af alle de andre lækre smage, som chiamoussen byder på.
Og når de så ovenikøbet anrettes som dessert trifli, er de da slet ikke til at stå for, vel?

Så hvis du er vild denne eksotiske chiagrød, så tjek også lige disse versioner ud, for mere lækker morgenmadsinspiration.

Grøn chiamousse
Golden milk chiamousse
Chai chiagrød med æblemos og friske figner

Lad mig da også lige høre hvad du syntes om opskriften…

Hvis du laver opskriften, så lad mig da lige høre hvad du syntes om den i kommentarfeltet, ikke?

Del den endelig også på Instagram, tag mig @vanloseblues og brug #vanloseblues, så jeg ikke går glip af dem.
Jeg vil elske, at se din kreation af min opskrift!

Eksotisk chiagrød med mango og passionsfrugt

Eksotisk chiagrød med mango og passionsfrugt
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Morgenmad
Antal personer: 2 portioner
Ingredienser
  • 4 spsk. hvide chiafrø*
  • 2,5 dl. kokosmælk
  • 150 g frossen blomkål
  • 1 lille banan
  • 1 lime, skallen heraf
  • Mango Puré:
  • 1 stor moden mango
  • 1 lime, saften heraf
  • Til servering:
  • 1 passionsfrugt
  • Soya yoghurt
  • Bipollen*
  • Kokosflager*
  • Poppet quinoa*
Fremgangsmåde
  1. Rør chiafrø, limeskal og kokosmælk sammen i en skål og lad det trække i 15 min. eller natten over i køleskabet.
  2. Kom mangokødet i en blender sammen med limesaft og blend det jævnt og cremet.
  3. Kom chiablandingen i en blender sammmen med blomkål og banan og blendt det helt jævnt og cremet.
  4. Anret chiamousse, mangopure, poppet quinoa og soya yoghurt lagvist i 2 glas.Top med kokosflager og passionsfrugt.
Tips
* kan altsammen købes øko hos Rawfoodshop.dk til fordelagtige priser

 

GemGem

GemGemGemGemGemGemGemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem