Grønkålssalat med kanelbagte gulerødder

Grønkålssalat med kanelbagte gulerødder

Grønkålssalat med kanelbagte gulerødder er den perfekte kombination af frisk og bagt.
Sødt, syrligt og knasende.

Alt det, der skal til for at salaten er en succes og ikke er det kedelige tilbehør man føler sig forpligtet til at spise.
Denne salat tager måltidets hovedrolle og vil være perfekt til alle julens middage.

Grønkålssalat med kanelbagte gulerødderGrønkålssalat med kanelbagte gulerødderGrønkålssalat med kanelbagte gulerødderGrønkålssalat med kanelbagte gulerødder

Fra tør og krassende til mør og lækker

Når skulderne begynder at sidde oppe under ørerne …
Og spændings hovedpinen ikke vil slippe sit grumme tag.

Så er det tid til en god omgang massage..

Allerede efter få minutter er skuldrene igen nede hvor de hører til og man bliver helt mør og saglig.

Den følelse kender du godt, ikke?

Når du skal lave grønkålssalater, skal du altså betragte dem lidt som de anspændte skuldre.
Grønkålen skal nemlig også have massage, før den bliver mør og lækker.

Så smør ærmerne op, og giv (også) kålen en god omgang massage!

Grønkålssalat med kanelbagte gulerødder

Grønkålssalat med kanelbagte gulerødder, her forenes friskt og bagt på den lækreste måde.

Når det er frysende koldt udenfor, er rå og kolde salater måske ikke det der står aller øverst over ting du har lyst til at spise.
Men når det rå og friske bliver kombineret med noget, der er lunt og bagt.
Ja, så bliver oplevelsen en helt anden og lækker en af slagsen.

Gulerødderne i denne salat er blevet vendt med olivenolie, kanel og salt inden de bagtes.
Kanel og gulerødder er nemlig en ret så lækre i selskab med hinanden.

Og sammen med æbler, dadler og hasselnødder bliver salaten her til en uimodståelig kombination af frisk, bagt, sødt, syrligt og knasende.

Kål er cool

Især hvis den masseres og kombineres med bagte grøntsager og lækre dressinger.
Men det finder du ud af, når du har prøvet versionen her med de kanelbagte gulerødder.

Derfor vil der opstå en, måske meget overraskende, trang til at spise store mængder salat.
Så her får du lige lidt mere inspiration til hvordan du kan variere dine salater.

Masseret grønkålssalat med søde kartofler og tahindressing
Grønkålssalat med satay jordskokker
Varm sellerisalat med grønkål, oliven og ristet boghvede

 

Grønkålssalat med kanelbagte gulerødder

Få opskriften på salaten, samt 51 andre veganske og glutenfrie juleopskrifter i e-bogen Den Veganske Jul

52 opskrifter til Den Veganske Jul

Den veganske jul

E-bogen Den Veganske Jul, er din guide til den ultimative veganske jul.

Der vil i bogen være A-L-T til den veganske JULEFROKOST ..

Fra fortolkninger af karrysild, fiskefilet, deller, leverpostej og tarteletter til det store ostebord.
Til den hellige JULEMIDDAG hvor saucen virkelig skal smage af noget, er der også tænkt på det hele!

Udover den populære julesovs og de brunede kartofler, er der den helt store nøddesteg og mock duck, alverdens salater som waldorf salat, grønkålssalat, rødkålssalat,

Og selvfølgelig en lækker risalamande, knas, konfekt og de julede drikkevarer.

Snup dit eksemplar her til kun 129 kr:

Den veganske Jul 

Rigtig glædelig jul!

GemGem

GemGemGemGemGemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem