Veganske vaffel pølsehorn

Veganske vaffel pølsehorn

Veganske vaffel pølsehorn er snack´en du imponerer dine nytårsgæster – og dig selv med, når sulten ude på de sene timer, endnu engang melder sig.

Ovenpå en masse våde varer kommer man nemt til at trænge til noget der både er saltet og mættende.
Og her er pølsehorn jo helt perfekte til lige præcis at klare den udfordring.

Bag gerne vaffel pølsehornene dagen før og lun blot lidt inden servering.
Så nemt og lækkert, ikke mindst!

Veganske vaffel pølsehornVeganske vaffel pølsehornVeganske vaffel pølsehorn

Rosinen i pølseenden

Ud på de sene nattetimer ( tidlige morgentimer?) efter hapseren til dronningens nytårstale, forretten, hovedretten og desserten.
Og nå ja, velkomst boblerne, hvidvinen, rødvinen og alle de andre våde varer, man da også lige får drukket på sådan en festlig aften som nytårsaften.

Ja, så bliver man da blive en smule brødflov, ikke?
Maven knurer og det enste den vil stilles tilfreds med, er noget er saltet, mættende og noget der hverken kræver kniv eller gaffel.
Fordi, lad os bare være ærlige her ..
Det har man simpelthen ikke motorik til længere.

Rosinen i pølseenden, afslutningen på en våd og festlig aften er derfor veganske vaffelpølsehorn.
På spyd!

Veganske vaffel pølsehorn

Veganske vaffel pølsehorn er en sjov, lækker og nytænkende måde at lave pølsehorn på.

De både grønne, formede som vafler og sat på spyd.
Derudover er de også både veganske OG glutenfrie.
Ja, sådan har du med garanti aldrig fået dine pølsehorn før, vel?

Inspirationen til mine veganske vaffel pølsehorn kommer naturligvis fra min kære veninde Camillas vaffelbog Vidunderlige Vafler.

Der findes ingen som Camilla, der kan finde på kreative vaffelopskrifter og kreative måder at bruge sit vaffeljern på.
Så er du også vild med vafler, må du bare have fingrene i et eksemplar af hendes inspirerende og imponerende vaffelbog!

Inspiration til den veganske nytårsaften

Står du og mangler inspiration til din nytårsaften menu, så er der masser at hente lige heruder.
Ellers følg med henover de næste dage, hvor jeg vil komme med mit bud på forretten, hovedretten, natmaden og hapserne til dronningens nytårstale.

5 x snacks til dronningens nytårstale
5 x forretter til nytårsaften
5 x hovedretter til nytårsaften
5 x desserter til nytårsaften

Lad mig da også lige høre hvad du syntes om opskriften…

Hvis du laver opskriften, så lad mig da lige høre hvad du syntes om den i kommentarfeltet, ikke?
Del den endelig også på Instagram og tag mig @vanloseblues og brug #vanloseblues, så jeg ikke går glip af dem.

Jeg vil elske, at se din kreation af min opskrift!

Veganske vaffel pølsehorn

Veganske vaffel pølsehorn
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: vafler, snack, nytår
Antal personer: 12 stk
Ingredienser
  • 6 store el. 12 mindre vegansk pølser fx. af mærket Viana
  • 12 træspyd
  • 2 dl kikærtemel eller anden glutenfri mel
  • 2 store håndfulde frisk spinat
  • 3 dl. vand
  • 2 spsk. kokosfibermel, evt. mere
  • 1 tsk. flagesalts
  • Sesamfrø til drys
Fremgangsmåde
  1. Blend spinat, vand og salt helt sammen.
  2. Hæld det i en skål og rør kikærtemelet ud heri.
  3. Tilsæt kokosfibermelet og rør i det til der ikke er nogle klumper.
  4. Lad dejen stå og trække i 10 min. dejen skal være tyk og elastisk.
  5. Er dejen stadig meget flydende skal der tilsættes mere kokosfibermel.
  6. Del pølserne i halve og sæt dem på spyd.
  7. Smør den tykke dej på pølserne og drys med sesamfrø.
  8. Tænd vaffeljernet og lad det varme til lampen lyser grøn.
  9. Bag pølsehornene 4 ad gangen i 2-3 min, vend dem en omgang og bag dem i yderligere 2-3 min.
  10. Server dem med det sammen, eller gem dem til dagen efter hvor de blot lunes lidt i ovnen inden de serveres.

 

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem