Sprøde nøddecookies – veganske og glutenfrie

Sprøde nøddecookies

Sprøde nøddecookies får mundvandet til at løbe og sætter gang i hyggen.

De er super nemme at lave.
De indeholder hverken mel eller raffineret sukker.

De er sprøde uden på, bløde og chewy inden i.

Altså …
Den helt perfekte cookie konsistens.
Og smag !!

Sprøde nøddecookies

Hjemmebag, hyggesokker og hjemmebio

Er tre yderst vigtige H´er når der skal hygges om vinteren.
Det samme er tæppe, dyner, puder og varm kakao.

Frosten er endelig kommet til Danmark.
Og ja!
Jeg sagde endelig !!

Det er piv koldt udenfor …
Men sammen med frosten kommer også klare dage med solskin.
Masser af dejlig solskin, der giver glædes boost og lyst til at gå en tur, i den smukke vinternatur.

Og hvad er bedre end en nybagt cookie og en kop varm kakao, godt placeret i sofaen med masser af puder, dyner, hyggesokker og en god film på flimsen, når man har været ude og gå i den bidende kulde?

Ja, jeg kan ihverfald ikke komme i tanke om noget andet …

Sprøde nøddecookies

Sprøde nøddecookies er et hurtigt lille bageprojekt til sætte gang i hyggen.

Uanset om du selv er utålmodig af natur eller du har små utålmodige og lækkersultne størrelser, så er cookies altid et godt lille bageprojekt.

De skal nemlig ikke hæve.
Og tiden i oven er tilpas kort til at de fleste utålmodige sjæle kan være med.
Så inden du har fundet ud af hvilken film I skal se og fundet alt hyggeudstyret frem, er de sprøde cookies allerede klar til nydelse.

Som bonus, er disse cookies ovenikøbet også sunde.
Ingen mel eller raffineret sukker.
Men udelukkende gode og lækre ingredienser, som både din krop og smagsløg vil juble over.

Du får altså en cookie, der er ikke bare sprød og chewy på den helt rigtige måde.
Den er også nem og hurtig at lave.
Og så er den ovenikøbet sund.

Bliver det meget bedre?
Det tror jeg vist ikke !!

Fyld skuffer, skabe og kagedåser op

Lækkersult og trang til hygge kan opstå på alle tidspunkter.
Så vær forberedt!

Bag massevis af sunde cookies, der kan nydes på alle tidspunkter af dagen.

Sunde tahin cookies
Sunde quinoa cookies
Cookies med rosiner, nødder og chokolade

Shopping tip

Nødder, kerner, tørrede frugter og glutenfrie meltyper kan være svære at finde i alle supermarkeder og samtidlig være lidt at en udskrivning i husholdningsbudgettet.

Jeg selv køber alle disse ting hos Rawfoodshop.dk
Her er priserne yderts fordelagtige, alt er økologisk topkvalitet og levering altid lynhurtig.

Lad mig da også lige høre hvad du syntes om opskriften…

Hvis du laver opskriften, så lad mig da lige høre hvad du syntes om den i kommentarfeltet, ikke?

Del den endelig også på Instagram og tag mig @vanloseblues og brug #vanloseblues, så jeg ikke går glip af dem.
Jeg vil elske, at se din kreation af min opskrift!

Sprøde nøddecookies

5.0 from 1 reviews
Sprøde nøddecookies - veganske og glutenfrie
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Cookies
Antal personer: 12 stk
Ingredienser
Fremgangsmåde
  1. Kom halvdelen af rosinerne i en skål, hæld kogende vand på og lad dem trække heri i 30 min.
  2. Hæld vandet fra og kom de udblødte rosiner i en foodprocessor sammen med halvdelen af hasselnødderne, solsikkekerner, tahin, kokosolie, kokossirup, vanilje, kanel, loppefrøskaller og salt.
  3. Kør det til en jævn og klistret konsistens.
  4. Hak de resterende hasselnødder groft og ælt dem og de restende rosiner ind i massen. Tænd ovnen på 175 grader og kom bagepapir på en bageplade.
  5. Form massen til 12 kugler, placer dem på bagepladen og tryk dem flade med en gaffel.
  6. Sæt pladen i oven og bag cookiesene i 15 min.
  7. Lad cookiesene afkøle på en bagerist og opbevar dem i en lukket beholder.
Tips
* Alle disse ingredienser kan købes hos Rawfoodshop.dk til super priser og alt er øko!

 

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGemGemGem

GemGem

GemGem