Mexikanske Quinoa Wraps

Mexikanske Quinoa Wraps er den perfekte kombination af snask og spicyness.
På den hurtige, lækre, men faktisk også sunde måde.

Og på en søndag, tænker jeg, at det vel egentligt er alt man har behov for?
Hurtig og snasket mad, der nærmest ikke giver nogen opvask.
Jeg tænker lykken er gjort!

Mexikanske Quinoa Wraps

Det voksne køleskab ..

Er meget modsat det ungdommelige køleskab, fyldt med mad.
Altså rigtig mad.
Og indeholder ikke kun alkohol, den obligatoriske ketchup og ja, faktisk ikke så meget andet.

Nu skal det endelig ikke komme til at lyde for sundt og helligt.
Mit køleskab indeholder stadig alkohol.

Eller det gjorde det …

Lige indtil et sted imellem fredag og lørdag.
“Nogen” drak det måske i det hyggeligste selvskab.
Og fordi “nogen” er kommet i den voksne alder og derfor kender til begrebet 2. dags tømmermænd …
Ja, så sætter “nogen” pris på, at køleskabet rent faktisk også indeholder mad.

Og så snakker vi ikke mere om hvem den “nogen” er!

Vel?

Mexikanske Quinoa WrapsMexikanske Quinoa Wraps

Mexikanske Quinoa Wraps

Nå, men det startede med en rest quinoa, en pakke wraps og en skål fyldt med perfekte avokadoer.

Så var der altså ikke langt fra tanke til handling ..
Og det kunne kun gå den mexikanske vej …

Guacamolen blev lavet.
Grøntsagerne snittet og stegt sammen med bønnerne.

Se så var der jo kun tilbage at rulle det hele sammen i en lækker og snasket wrap.
Op på en tallerken og tilbage i sofaen, hvor den skulle nydes sammen med Netflix.

Jeg mener, kan man gøre andet på en søndag?

Ikke hjemme hos mig ihvertfald.
Søndag er lig med sofamad og gerne af den lidt snaskede slags.

Mexikanske Quinoa Wraps

Rullet eller i lag?

I en bolle eller bare i en skål !
Mexi-mad er bare lækkert uanset hvordan man vender og drejer den.

Fordi kan man gå galt i byen med kombinationen af spicyness og guacamole?
Jeg tror det ikke!

Hvis du er enig med mig og gerne vil ha´ mexi-mad i både i lag og rullet, så er der mere inspitation at hente her:

Enchiladas med bønner, blomkål og avokado
Mexikansk lasagne
Mexikansk burger med guacamole

Lad mig da også lige høre hvad du syntes om opskriften…

Hvis du laver opskriften, så lad mig da lige høre hvad du syntes om den i kommentarfeltet, ikke?
Del den endelig også på Instagram og tag mig @vanloseblues og brug #vanloseblues, så jeg ikke går glip af dem.

Jeg vil elske, at se din kreation af min opskrift!

Mexikanske Quinoa Wraps

Mexikanske Quinoa Wraps
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Mexikansk
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 4 glutenfrie tortillawraps
  • 100 g frisk spinat
  • 1 portion Guacamole
  • 2 dl quinoa - fx. rød
  • 1 dåse sorte bønner
  • 1 rød peberfrugt, i stimler
  • 1 rødløg, i skiver
  • 1 lille dåse majs
  • 2 tsk. taco krydderi fx. Urtekrams
  • Kokosolie til stegning
Fremgangsmåde
  1. Kog quinoaen evt. anvisning på posen.
  2. Varm en pande op til medium varme, tilsæt kokosolien og steg peberfrug og løg heri i 3-5 minutter.
  3. Tilsæt sorte bønner og taco krydderi, vend det rundt og lad det stege med i et par minutter.
  4. Lun tortillapandekagerne enten i ovnen eller på en tør varm pande.
  5. Smør dem med guacamole og fyld dem med spinat, quinoa, majs og den stegte blanding.
  6. Rul dem sammen og skær dem evt. over på mindten.
  7. Spis dem alene eller server dem evt. sammen med en portion sweet potato fries.