Snickers hummus

Chokolade  .. Mmm!
Peanutbutter  … lækkert!
Saltet karamel … oh yes!
Hummus … ALTID!

Sammen?

Jep, du læste rigtigt!
Vi er simpelthen ude i en snickers hummus her ..

Snickers hummus

Galt eller genialt?

Skøre sammensætninger er ligesom blevet min ting …
Allerede i børnehaven havde jeg en fantasi, der fremtryllede de sjoveste sammensætninger af mad.

Agurk på pålægschokolade fx …
Og det skulle være på rugbrød!

Tomatmadder med banan?
Jep, det var også min ide!

Pædagogerne må ha´ tænkt det de andre børn tydeligt gav udtryk for.
Ja, min mad var lidt til den spøjse side …

Nogle vil måske endda sige at den var helt gal …
Jeg selv syntes naturligvis, at den var genial!

MEN!

Kan du se den røde tråd her?

Grøntsagerne, yes !!
Dem har jeg vist bare altid være ganske passioneret omkring …

Derfor har jeg da selvfølgelig også kommet grøntsager i en snickers hummus!
Jeg mener, hvad ellers?

Snickers hummus

Snickers hummus

Grøntsager?
Sammen med snickers!

Jo, ser du …
Jeg har kommet squash i.

Det squashen giver, altså udover lidt grønt.
Er at den at den bidrager med en ultra cremet konsistens.
Helt uden at skulle hælde hele eller halve liter olie i.

Og den kan altså hverken ses eller smages.
Ligesom du heller ikke kan smage de sorte bønner hummusen er lavet på.

NIX ..

Den smager af alt der er lækkert her i livet, altså hummus, chokolade, karamel og peanutbutter!
SAMMEN !! 

Nu mangler vi bare en kaffehummus og en rødvinshummus ..
Eller ..

Gik jeg for langt der?

Sulten for sjov?

Eller sagt med andre ord ..
Sulten efter snacks!

Her er der 3 mere af slagsen.
Den hurtige, den salte og den søde!

Æble nachos
Små sunde pizzakiks
Æblekagekugler

Hvilken vælger du?

Snickers hummus

Snickers hummus
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: vegansk, glutenfri
Ret: Hummus
Antal personer: 4 portioner
Ingredienser
  • 2 dåser sorte bønner, drænet og skyllet
  • ½ squash, skrællet og i tern
  • ½-1 dl. plantemælk fx. soyamælk med vanilje
  • 4 spsk. kakao
  • 4 spsk. peanutbutter
  • 1-2 spsk. ahornsirup - eller anden flydende sødning
  • 1 ts. vaniljepulver
  • ½ tsk. flagesalt
  • Topping:
  • Saltet dadelkaramel
  • Peanutbutter
  • Kakaonibs
  • Peanuts, ristede og saltede
  • Til servering
  • Æble, i både
  • Pære, i både
  • Gulerødder, i stave
  • Riskiks, med eller uden chokolade
Fremgangsmåde
  1. Kom alle ingredienser til hummussen i en foodprocessor.
  2. Kør hummusen helt jævn og cremet.
  3. Juster evt. konsistensen med lidt mere plantemælk.
  4. Anret hummussen i en skål og pynt den med dadelkaramel, peanutbutter, kakaonibs og peanuts.
  5. Server den fx. som dip til æbler, pære, gulerødder og riskiks, eller brug den som smørepålæg.
  6. Opbevar hummusen i en lukket beholder i køleskabet, her holder den sig min. 3-4 dage. Vær dog opmærksom på at hummusen bliver mere fast i konsistensen efter nogle timer.

Vanløse Blues