Turbo tomatsuppe med pesto twistere

// Reklame i samarbejde med Santa Maria //

Når efterårsblæsten river og rusker ..
Du er kold, træt og sulten ..

Så skal aftensmaden helst ha´ været færdig for 20 minutter siden, mindst ..!

Trylle kan jeg desværre ikke ..

Tilgengæld jeg har opskriften på en turbo tomatsuppe, der både giver dig varme og er som navnet afslører, lyn hurtig at lave.
Dét er da om noget hverdagsmagi man kan bruge til noget.

Ikke sandt?

Turbo tomatsuppe med pesto twistere

Hverdagsmagi

Tænk engang hvis man var Klokkeblomst.
Og i sit bælte havde en pose siddende med tryllestøv …

Tryllestøv, der kunne få madpakkerne til at smøre sig selv, støvsugeren til selv at fjerne krummer og hybelkaniner, sokkerne til selv at folde sig og aftensmaden til at stå på bordet uden at røre en finger.

Hvis det fandtes, ik?
Er jeg sikker på det ville være det hotteste s*** på det sorte marked.
Jeg ville ihvertfald gerne have fingrene i det.

Vi har brug for magi i hverdagen.
Og når den ikke kan komme i form af tryllestøv, må den jo komme i en anden facon.

Det kunne fx. være i en facon af en tube …
En tube med et indhold af friske krydderurter og som med ganske få dråber kan få din mad til at smage noget så vidunderligt!

Magi?
Dét tror jeg vist nok det er!

Turbo tomatsuppe med pesto twistere

Turbo tomatsuppe med pesto twistere

Tuben?
Ja, den findes faktisk, i modsætning til Frøken Klokkeblomst.
I flere forskellige varianter endda.

Oregano, basilikum, dild, Herbs de Provance, chili, hvidløg og ingefær.

De nye friske krydderurter på tube fra Santa Maria gør det nemt og hurtigt at kunne tilberede lækker og velsmagende mad.

Og i hverdagen, der skal det altså bare gå stærkt OG være nemt!
Turbo tomatsuppe og pestotwistere er både nemt og hurtigt at lave.

Dejen til pestotwisterne ælter du lyn hurtigt sammen dag før og stiller den i køleskabet.
Og så snart suppen er sat over, kan du twiste og bage uden stress og jag.

Dit køkken kommer til at dufte af et helt krydderurtebed og smagen?
Ja, den sidder selvfølgelig lige i skabet!

Fordi friskt smager bedst!

Men hvor mange potter friske krydderurter er ikke også visnet for dig?
Mange, ikke?

De nye friske krydderurter på tube fra Santa Maria gør det altså nemt og hurtigt at kunne tilberede lækker og velsmagende mad.

Hver tube med de friske krydderurter indeholder rene ingredienser.
Og tuberne er endda lavet af 100% genbrugsmateriale.

De er lette at anvende, og når du har taget hul på en tube kan du opbevare den i køleskabet i op til 4 uger.
Det er altså noget længere tid end man kan sige om potterne med de friske krydderurter, ikke sandt?

Så ikke nok med at tilberedning af smagfuld mad bliver nemmere.

Det bliver også billigere.
Fordi det betyder meget mindre madspild.

Du finder tuberne i supermarkedet, på hylden sammen med krydderierne.

Turbo tomatsuppe med pesto twistere

Turbo tomatsuppe
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Suppe
Antal personer: 4 portioner
Ingredienser
  • 1 løg, groft hakket
  • 2 spsk. tomatpure
  • 2 tsk. Santa Maria oreganopaste
  • 1 tsk. Santa Maria hvidløgspaste
  • 1 tsk. Santa Maria basilikumspaste
  • 2 tsk. grøntsagsbouillion fx. Herbamare
  • 1 flaske mosede tomater el. 2 ds hakkede tomater
  • 1½ dl røde linser
  • 1½ l vand
  • salt og peber
  • olie til stegning
  • Til servering:
  • Soya yoghurt fx. Alpro
  • Santa Maria oreganopaste
  • Pestotwistere - se opskrift nedenfor
Fremgangsmåde
  1. Varm en gryde op til medium varme.
  2. Tilsæt lidt olie og steg løget heri i et par minutter.
  3. Tilsæt tomatpure, Santa Maria oregano- hvidløg og basilikumpaste, rør det rundt og lad det stege med i et minut.
  4. Tilsæt linser, mosede/hakkede tomater, bouillon og vand.
  5. Bring det i kog og lad det simre i 15 minutter.
  6. Blend suppen helt jævn og cremet med en stavblender eller i en blender.
  7. Tilsæt evt. lidt mere vand hvis suppen bliver alt for tyk.
  8. Smag til med salt og peber.
  9. Anret suppet i skåle og pynt med yoghurt og lidt Santa Maria oreganopaste og server pestotwisterne til.

 
Pesto twistere
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk
Ret: Brød
Antal personer: 20 stk
Ingredienser
  • 12 g gær
  • 1 tsk. salt
  • ½ tsk. sukker
  • 425 ml vand
  • 7 dl hvedemel
  • 2,5 dl hvid hvedemel
  • ½ tube Santa Maria Oregano paste
  • ½ tube Santa Maria Basilikum paste
Fremgangsmåde
  1. Rør gæret ud i vandet sammen med sukkeret.
  2. Tilsæt salt.
  3. Rør melet i lidt ad gangen og ælt det i et par minutter.
  4. Kom dejen i en skål, dæk den til og sæt den til hævning natten over.
  5. Tag dejen ud lidt før du skal arbejde dem dem.
  6. Drys lidt mel ud på bordet og rul dejen ud i en stor rektangel på ca. 50x30 cm.
  7. Smør dejen med Santa Maria Oregano- og basilikumpaste.
  8. Fold dejen på langs og skær den i 12 lige store strimler.
  9. Sno hver strimmel fra begge ender og lig dem på en bageplade med bagepapir.
  10. Sæt pladen i ovnen og bag dem i 12-15 min.
  11. Lad dem afkøle lidt inden de serveres.