Matcha mint choko chia

Mint + chokolade = After Eight 
Til morgenmad …

Det bliver et stort ja tak herfra !!

… og psst!!
Du behøver slet ikke at vente til efter kl. 8 med at spise den.

Matcha mint choko chia

Farlige fristelser ..

Jeg husker den tydeligt !!

Den aflange æske ..
I farmors køleskab ..
med
De mange små brune konvelutter ..
De ultra tynde chokolade firkanter,
Det cremede mintfyld ..

Iskolde after eight !!

Uhmmmm ….

Antallet af æsker jeg har spist af dem, kan ikke tælles på en hånd.
Og antallet af glas med matcha mint choko chia ..
Ja, de kravler såmænd med hastige skridt derop ad !!

Jeg mener ..

Chokolade OG mint ..
Til morgenmad !!

Hvem i alverden kan stå for det?

Matcha mint choko chia

Matcha mint choko chia

Sund nok til at være din morgenmad.
Lækker nok til at være din dessert.

Den kræver ikke mange ingredienser.
Den kan laves på et øjeblik.

Men det bedste er næsten, at lave den dagen i forvejen.
Stille den i køleskabet,
For så om morgenen.
På en mandag …
Kunne tage den lækreste morgenmaden ud,

Med smag af After Eight.
Og klar til nydelse!

Og pludselig blev sådan en mandag, meget mindre mandags agtig, ikke?

Meget mere morgenmads mums …

…. stoooop !!!

Inden du hælder flere havregryn op!
Prøv så lige en af de her morgenmadslækkerier istedet.

Fordi er der noget, der kan peppe din mandag op!
Så er det da en morgenmad, der smager af dessert.

Ikke? 

Choko-peanut chiamousse
Hindbær chiamousse
Matcha Chia morgenmadstrifli

Matcha mint choko chia

Matcha mint choko chia
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: morgenmad
Antal personer: 1
Ingredienser
  • Matcha-mint lag:
  • 2 spsk. hvide chiafrø
  • 2,5 dl. havremælk
  • 1 tsk. matcha
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 3-5 dråber Pebermynte olie
  • Choko lag:
  • 2 spsk. kokosmælk, den fede del
  • 2 tsk. kakaopulver
  • Til servering:
  • Friske figner
  • Kakaonibs
Fremgangsmåde
  1. Rør alle ingredienser til macha-mint laget sammen i en skål.
  2. Kom det i en glad med låg.
  3. Rør alle ingredisenser til chokoladet sammen og anret det oven på chialaget.
  4. Kom låget på og stil det på køl i min. 30 min. men gerne natten over.
  5. Inden servering toppes der med friske figner og kakaonibs.

Vanløse Blues