Marokkanske kødboller + en bonus opskrift

// Reklame for Anamma //

Lynhurtig ..
Dejlig krydret ..
Vanvittig lækker ..
og
Nem!

Marokkanske kødboller er retten til dig, der er på udkig efter en ret, som hele familen vil elske.
Den er klar på under 30 minutter, og så er den både vegansk, glutenfri og spækket med smag.

Marokkanske kødboller

Gør i dag til Anamma dag

Når du har travlt ..
Når du ikke har tid til at lave mad ..
Du ved den slags, hvor ALT er lavet fra bunden.

Hvad gør du så?
Kigger i frysedisken, ikke?

Hvad tror du jeg gør?
BINGO !!
Jeg gør nøjagtig det samme som dig.

Jeg kigger OGSÅ i frysedisken.
Selv om mit primære arbejde består i at lave mad og udvikle opskrifter.
Har jeg bestemt også dage, hvor hverken tiden eller lysten til at stå i køkkenet i længere tid, er der.

Når de dage dukker op.
Gør jeg min dag til Anamma dag.

En Anamma dag er en dag, hvor jeg åbner fryseren og laver noget hurtigt, lækkert og vegansk mad med en af de 3 varianter, der netop er kommet til Danmark, og som jeg er den stolte ambassadør for.

Anamma er svensk, det er også derfor, at produkterne hedder vego-bullar, vego-fars og vego-korv.
Hvilket jeg selv finder mycket nuttet …

Anammas produkter er udover at være veganske, faktisk også glutenfri.
De smager alle 3 super godt!

Vego-bullarne, som jeg hev ud af fryseren denne gang, er dejligt krydrede, konsistensen er fast, og det samme er bidet.
Og på lige knap 30 minutter havde jeg lavet en lækker marokkansk inspireret ret.

Måske en idé til når din dag skal være en Anamma dag?

Læs mere om Anammas produkter på deres hjemmeside www.anamma.dk og følg dem på Instagram og få lækre opskrifter @anamma_dk

Marokkanske kødboller

Marokkanske kødboller…

Kan altså både prale af at være lynhurtige at lave, nemme at lave, fulde af smag, veganske, glutenfri OG en ret, som hele familien vil elske.

Retten er ovenikøbet også sund.
I den lækre krydrede sauce gemmer der sig nemlig en masse grøntsager.
Og det kan altså være en klar fordel, når man skal have børn og andre grøntsagsforskrækkede typer til at tage for sig af retterne.

Det samme kan siges om vegobullarne.
De gør klart retten mere salgsbar.

Vi er faktisk ude i, at hvis du ikke fortæller noget som helst om, at de er veganske, er der faktisk ikke en eneste, der vil opdage det.

Så alle dage kan være en Anamma dag.
Og der kan sagtens være flere på en uge.

Derfor skal du lige ha´ en bonusopskrift med.
Du ved, ligesom ekstranummeret til en god koncert.

Den opskrift, du også lige skal ha´ med, er endnu hurtigere og endnu lettere end de marokkanske kødboller.
Og om muligt også endnu mere lækker.
Især hvis du deler husstand med præ-teenagere og dem af det mandelige køn.

Meatball subs !!
Veganske !!
… og glutenfri hvis brødet, du vælger, også er det.

Brød, tomatsauce, vegobullar og vegansk parmesanost.
Så nemt!
SÅ godt!

Så gør i dag til din Anamma dag, ikke?
Og måske også i morgen?

Marokkanske kødboller

Hverdagens helte

Kommer ikke i kappe med underbukserne uden på sine leggings eller med andre overnaturlige superkræfter.

En hverdagshelt er en, der gør aftensmaden nem, hurtig, sund og lækker.
Og bliver til en ret som hele familien elsker.
Uanset om man er lille eller stor.
Veganer eller ej …

Anamma vegobullar er den slags hverdagshelt.
De smager  POKKERS godt !!

Du finder dem i frysedisken hos Føtex, Bilka, Meny og hos Nemlig.com
Og de skal tilberedes direkte fra frost.

Ikke noget med at skulle huske at tage dem op eller andre tidskrævende benspænd, man har tendens til at glemme i den travle hverdag.

Ud af fryseren og direkte i ovnen, på panden eller i saucen. HVOR revolutionerende er det lige??

Når du har prøvet den marokkanske ret og smagt de veganske meatball subs kan du fx. også bruge Anamma vegobullar i disse retter:

Kødboller med grøntsagsnudler og peanutbuttersauce
Veganske boller i karry
Cremet tomatpasta med vegansk parmesanost

ELLER … lade dig inspirere af den lyn hurtige ret jeg laver i videoen?

JA ..! Video !!
Jeg kan nemlig STOLT sige at jeg er ambassadør for Anamma.
Og du kan tro jeg glæder mig til at dele en masse opskrifter med dig som kan inspirere dig til hvor nemt og enkelt det kan være at leve vegansk.

Marokkanske kødboller


Marokkanske kødboller
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Aftensmad
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 1 pose Anamma Vegobullar
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 gulerødder
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 lille dåse tomatpure
  • 1 aubergine, i tern
  • 2 tsk. paprika
  • 2 tsk. oregano
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. koriander
  • 1 tsk. kanel
  • salt og peber
  • Til servering:
  • Kogte ris eller quinoa
  • Mandelflager
  • Persille
Fremgangsmåde
  1. Kom løg, hvidløg, peberfrugt, gulerødder og persille i en foodprocessor og hak det fint.
  2. Varm en sauterpande op til medium varme, tilsæt lidt olie og steg de hakkede grøntsager heri i 5 minutter.
  3. Tilsæt krydderier og tomatpure, vend det rundt og lad det stege med i 1 minut.
  4. Tilsæt aubergine, hakkede tomater og vegobullar.
  5. Bring det i kog og lad det simre i 1517 minutter.
  6. Smag til med salt og peber.
  7. Drys med persille og mandelflager og server ris eller quinoa til.

Marokkanske kødboller
Meatball subs
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: sandwich
Antal personer: 5
Ingredienser
  • 8 miniflutes
  • 2 glas pasta- el, pizzasauce
  • 1 pose Anamma Vegobullar
  • Vegansk parmesanost, fintrevet
  • Frisk basilikum
Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen på 200 grader og kom bagepapir i et ovnfast fad
  2. Del brødene, placér dem i fadet og fyld dem godt med tomatsauce.
  3. Kom 3-4 vegobullar i hvert brød.
  4. Sæt fadet i ovnen og bag det i 10 min.
  5. Tag fadet ud og riv osten over, sæt fadet tilbage i ovnen og bag det i yderligere 2 min.
  6. Pynt med frisk basilikum og servér dem mens de stadig er varme.

 

Vanløse Blues