Tykke ..
Fluffy ..
Nærende ..
Formidable ..
Pandekager !!!
De er veganske, de er glutenfri, de er nemme at lave.
Og så bliver de anrettet i en skål.
Se det er der en masse fordele ved, og den ene af dem er, at så har du plads til endnu mere topping.
Og det kan aldrig være en dårlig ting, vel?
Jeg kommer aldrig hjem …
Jeg vil leve af pandekager fra Redemption Bar forevigt !!!
Sådan lød en sms fra mig til min veninde Mette i onsdags, da jeg lige havde spist min første portion pandekager på Redemption Bar i London.
…. ja fordi jeg var jo nødt til at tage en runde 2 dagen efter.
SÅ gode var de.
Ikke bare gode, men perfekte !!
Tykke, fluffy, en super delikat smag af kanel og et hit af nødder fra boghveden.
Med en topping så smuk, at man næsten ikke nænner at spise den, men samtidig så lækkert, at man aldrig ønsker det vil ende.
Se selv lige her …
Fredag morgen, sulten og ramt af post-ferie-blues var der intet andet at gøre, end at lave Redemption Bar pandekager, på Amager.
Og det lykkedes mig, heldigvis !!!
… ellers ville jeg muligvis sidde på flyveren tilbage til London, as we speak !!!
Pandekage bowl
Glem alt om den klassiske stabel af pandekager, hvor der kun er plads til meget lidt topping.
Og en topping, der alligevel vil glide af ..
Fordi hvornår er det lige man får bygget et helt perfekt lige tårn pandekager?
Aldrig vel?
Anret istedet pandekagerne i en skål.
Giv den gas med toppingen.
Fordi du kender godt reglen om topping, ikke?
Gå ALDRIG ned på topping !!
Og her er det jo kun fantasien, der sætter grænser for hvad du kan toppe dine pandekager med.
Friske bær om sommeren …
Æblekompot i efteråret ..
Det eneste du ikke må gøre er, at spare på den, ok?
Jeg har prøvet at lave mine pandekager med både boghvede, havre og kikærtemel.
Alle 3 fungerer lige godt.
Hemmeligheden til de fluffy pandekager ligger nemlig i bagepulveret.
Jeg har endda også haft succes med at tilføje proteinpulver og stadig få lækre og fluffy pandekager.
Så brug den mel du har og giv dem et skud protein pulver, hvis du også vil være lige så stærk som Pippi.
Alle dage burde starte med pandekager …
Fordi en dag der starter med pandekager, kan kun blive en fantastisk dag.
Men forandring fryder også, ikke sandt?
Så her får du 3 pandekager mere du kan starte din morgen og gøre din dage fantastiske med.
Luftige græskar pandekager
Gulerodskage pandekager
Tykke flyffy blåbærpandekager
- 1 dl boghvedemel el. anden glutenfri mel fx. kikærtemel el. havre
- 1,5 - 2 dl vand
- 1,5 spsk. kakao
- 1 tsk kanel
- 1 tsk. bagepulver
- ½ tsk. flagesalt
- Topping
- Kokos yoghurt el. soya yoghurt
- Jordbær
- Blåbær
- Banan, i skiver
- Hasselnøddesmør
- Kakaonibs
- Bipollen
- Pisk alle ingredienser sammen i en skål, start med 1,5 dl vand og tilsæt mere hvis konsistensen bliver for tyk.
- Varm en pande på til medium varme, tilsæt en lille smule kokosolie eller smørblok.
- Brug 2 spsk. dej til hver pandekage og steg dem et par minutter.
- Vent med at vende pandekagerne til er faste i kanterne og har dannet lufthuller på oversiden.
- Vend dem og giv dem ca. 1 min på den anden side.
- Anret pandekagerne i en skål og server dem med passer af topping.

Jeg glæder mig til at prøve opskriften samt alle dine andre lækkerier – herhjemme skal vi også begynde at spise (mere) vegansk. Har du et godt forslag til, hvilket slags proteinpulver, man kan supplere med? Bedste hilsner Trine
Du behøver ikke supplere med proteinpulver, du får rigeligt med protein igennem en alm vegansk kost 😉