Det spiser jeg på en dag – Vegansk og glutenfri #2

// Reklame for KitchenOne.com //

Er du (også) den nysgerrige type, der elsker at kigge i andres køleskabe?
Høre hvad andre har spist til morgenmad…
Frokost …
Aftensmad …?

Så kan du få stillet din nysgerrighed lige her!
Jeg deler nemlig endnu engang alt hvad jeg spiser i løbet af en dag.

Det spiser jeg på en dag

…. but first coffee !!

Passer så spot on på mig, at jeg har en plakat med selv samme udsagn, hængende i mit køkken.

Jeg ELSKER kaffe og er dybt afhængig af den.
Du skal faktisk helst ikke tale til mig før jeg har fået min morgenkaffe.
Jeg er ikke morgen sur, men morgen stille …
Lige indtil jeg har fået min morgenkaffe, så kan vi godt snakke sammen.

Men først kaffe, ik´ …

Og den bliver lavet på min højt elskede Sage The Barista Touch Espressomaskine
Eller Frøken Barista, som jeg kalder hende…
Hun brygger simplethen den bedste kop kaffe.
Så god, at hun er den jeg savner mest, når jeg har været ude at rejse.

En god kop kaffe finder man desværre ikke hvor som helst, men Frøken Barista hun svigter aldrig.

Vegansk og glutenfri bananbrød

Det spiser jeg på en dag

Efter min kærligheds erklæring til kaffen, kan det nok give et indtryk af, at kaffe er det første jeg indtager efter jeg er stået op. Men det er det ikke.

Først træner jeg, så morgenmad og SÅ kaffe …

Det spiser jeg på en dag

Morgenmad:

Jeg er tilbage på greenien !!

Ikke hverdag, som jeg gjorde en gang, men de fleste hverdage spiser jeg en greenie til morgenmad.
Den holder mig mæt i mange timer og så er det jo også bare en vidunderlig undskyldning for at give den gas med toppingen, ikke?

Greenien indeholder: Spinat, ærter, squash, banan, basilikum, vand og helsepulver lir i form af hampeprotein, maca, ashwaganda, spirulina og chlorella.
Helt og aldeles unødvendigt, men jeg elsker det sundhedsboost jeg føler det giver mig.

Toppingen bestod af: kokos yoghurt (en afhængighed jeg har taget med mig hjem fra London) granola, granatæblekerner, blåbær og kokosflager. 

Det spiser jeg på en dag

Frokost:

Denne dag var en hjemmekontor arbejdsdag.
Altså maximum timer ved computeren og minimum timer i køkkenet.
Derfor blev det til en hurtig karryvaffel toppet med kokos yoghurt, kål, der hurtigt blev snittet imens vaflen blev bagt, rucola, syltede rødløg, avokado og sriracha.

Det tog seriøst ikke mere end 10 minutter at bikse sammen, fra start til slut.
Men hold nu op hvor smagte det himmelsk.

Vaffel herligheden blev rundet af med endnu en dejlig kop kaffe og så var jeg mæt og glad ind til aftensmad.

Plantebøf WorkshopAftensmad:

Min bedste ven spiste med, så den stod på store og snaskede græske burgere fra min e-bog Plantebøffen.

Bøfferne og bollerne lå klar i fryseren, så herligheden tog igen ikke meget mere en 10 minutter at bikse sammen. Genialt, når man hellere vil bruge tiden på at snakke og gense Walking Dead.

Det var hvad jeg spiste den dag.
Igen er det helt med vilje at jeg ikke angiver mængder og billederne viser heller ikke nødvendigvis størrelsen på portionen. Jeg tæller ikke kalorier, den slags er livet for kort til at beskæftige sig med.

Istedet spiser jeg intuitivt, lytter til min krop og har et større fokus på at få proppet en masse god næring i den i form af vitaminer, mineraler, kulhydrater, proteiner og sunde fedtstoffer.

Derudover tager jeg også altid en B12 vitaminpille, hvilken og hvorfor kan du læse mere om her:
Det spiser jeg på en dag – vegansk og glutenfri 

Espresso brownies

Maskinparken

Kaffemaskine…
Blender …
Vaffeljern …
Foodprocessor …

Ja, der er mange maskiner i brug i løbet af en dag hjemme i Vanløse Blues residensen.
Derfor står de også fremme, på den måde er de let tilgængelige, bliver brugt og bliver den hjælpende hånd de er tiltænkt at være.

Jeg har linket til de maskiner jeg bruger, det er dem jeg kan anbefale.
Mindre kan sikkert sagtens gøre det, men de her er creme de la creme.
Du får kvalitet for alle pengene og maskiner der holder i mange år.

Vanløse Blues