Creamy gnocci pesto

Creamy gnocci pesto – lavet med kun 3 ingredienser!

Men er det muligt, at lave en ret, så velsmagende, at du kan imponere dine gæster med den, men kun have brugt 3 ingredienser og knap 20 minutter på at lave den?

Det lyder som en umulig udfordring, men det er muligt.
Hvordan, det kan du finde ud af lige her …

Creamy gnocci pesto

Jamen, det er jo kun 3 ting ..

Det går da virkelig ikke?
Eller gør det?

Gnocci ..
Pesto ..
Fløde ..

De 3 ingredienser tilsammen = en ualmindelig god og velsmagende ret.
Lavet på knap 20 minutter.
Fra start til servering!

Og jeg garanterer dig, at hvis du serverer den for dine gæster, vil de med garanti blive imponeret over dine kokkeskills.

Det er samtidig også retten, du kan diske op med på en helt almindelig grå onsdag og kan få dig til, at føle du sidder på en italiensk fortovs cafe med hvidvin i glasset og har solkyssede kinder.

Se det er det, jeg kalder madlavningsmagi.
Mad, der kan vække den slags følelser.
Selv om du sidder i en Corona-lukket verden på en onsdag i januar hvor det ovenikøbet regner ..

Creamy gnocci pesto

Creamy gnocci pesto

For at retten kan blive færdig på så kort tid, er hverken pesto eller gnocci naturligvis ikke hjemmelavede.

Begge dele er både nemme og hurtige at lave.
Og kræver for sin vis heller ikke mange ingredienser at lave.
Men lige her, går vi efter den nemme og hurtige løsning.
Fordi den har vi vist alle brug for fra tid til anden.

Når vi kun har med 3 ingredienser at gøre, er det vigtigt, at det er gode ingredienser vi vælger at bruge.

Køb derfor gnocci af høj kvalitet.
Gå efter dem der har et højt indhold af kartofler og derudover ikke indeholder andet end mel og salt.

Og pestoen, den skal selvfølgelig også være en der tager kegler.
Jeg køber selv den grønne fra Urtekram, den er både vegansk og økologisk – også smager den bare tæskelækkert!

Jeg har brugt Imat madlavningsfløde fra Oatly, men du kan sagtens bruge en plantebaserede fløde.
De findes forskellige varianter i næsten alle supermarkeder efterhånden.

Når du har de 3 ingredienser på plads, er du under 20 minutter fra at have aftensmaden klar.
Og nu hvor du ikke kan nyde maden i Italien, må jeg derfor anbefale på det kraftigeste, at du skænker dig et glas hvidvin, imens du nyder den.

Især når det er onsdag, i januar og det regner!

Creamy gnocci pesto

Pesto perfektion

Det glas med pesto skal jo ikke stå urørt hen, efter du har lavet creamy gnocci pesto.

Lad dig inspirere af disse retter og få brugt hele glasset!

Knuste kartofler med pesto
Turbo tomatsuppe med pesto twistere
Grillet sandwich med peberfrugt, squash, aubergine, pesto og oliven tapanade

Creamy gnocci pesto

Creamy gnocci pesto
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Hurtig hverdagsmad
Antal personer: 2
Ingredienser
  • 1 pose gnocci
  • 1 dl pesto
  • 1 brik Oatly Imat madlavningsfløde eller anden plantebaseret fløde
  • Olivenolie til stegning
  • Salt
  • Peber
Fremgangsmåde
  1. Bring en gryde med vand med lidt salt i kog.
  2. Når vandet koger tilsættes gnocci.
  3. Gnocci vil først falde til bunden og så komme op til overfladen.
  4. Lad dem koge 1 min der inden de tages op med en hulsi.
  5. Varm en pande op til medium/høj varme og tilsæt olivenolie.
  6. Kom de kogt gnocci på den varme pande og steg dem under omrøring til de er gyldne.
  7. Tilsæt pesto, vend det rundt og tilsæt så fløde.
  8. Lad det simre og tykne i ca. 5 min.
  9. Smag til med salt og peber.
  10. Server retten alene eller som tilbehør til fx. en grøn salat.