Knuste kartofler med vegansk fetacreme

Sprøde …
Bløde ..
og
Knasende …

Knuste kartofler med vegansk fetacreme.
Få opskriften på det perfekte tilbehør til alt fra salater til burger.

Ja faktisk bare alt, lige her …

Knuste kartofler med fetacreme

Knuste kartofler med fetacreme

Knuste kartofler med vegansk fetacreme

Tænd for ovnen, lige nu …
Sæt kartoflerne over med det samme !!

Fordi, lige om lidt …

Der er det eneste, du har lyst til at spise;

Knuste kartofler med vegansk fetacreme

Det tager kun 40 minutter at lave ..
Det kræver kun 5 ingredienser ..
Udover salt, peber og olie ..

Du kan desværre ikke bruge kolde kogte kartofler.
De skal være varme for, at knuse på den rigtige måde og altså ikke bare falde fra hinanden.

Du skal ikke være næring med olien, det er olien, der gør kartoflerne lækre og sprøde.
Og det er lige præcis sådan vi vil have vores kartofler.
Sprøde, ikke sandt?

Vegansk feta? 
Ja den er god nok, det findes altså på hylden i supermarkedet.
Du kan finde Violife feta i både fakta, Kvickly, Super Brugsen og Irma.

Jeg foretrækker dog selv GreenVie Greek Style feta som du kan købe den online via linket her.
Den er mindre fed og har mindre “ged” i smagen.
En fordel for nogle og en ulempe for andre.
Jeg kan nu li dem begge, på hver deres måde.
Du skulle bare vide, at der findes mere end slags vegansk feta derude.

Skulle du mod forventning have mere fetacreme tilbage når fadet med kartofler er tømt.
Smager sådan en syrlig og fed creme herligt i en sandwich, på en bolle og på en vaffel.
Og sikkert meget meget mere.

Fik jeg ret?
Har du lyst til knuste kartofler med fetacreme nu?

Knuste kartofler med fetacreme

Kartofler til alle lejligheder …

Fordi kartofler passer til stort set alt.
Derfor syntes jeg at du ved næste lejlighed skulle prøve en af disse 3

Knuste kartofler med ramsløg pesto
Super sprøde karry kartofler
Knuste søde kartofler

Knuste kartofler med fetacreme

Knuste kartofler med fetacreme
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Tilbehør
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 1,5 kg kartofler
  • olie
  • salt
  • 200 g vegansk feta
  • 150 g Alpro naturel
  • 2 små fed hvidløg, fint revet
  • ½ citron, fintrevet skal og saft heraf
  • 1 tsk. olivenolie
  • salt og peber
  • ect. persille
Fremgangsmåde
  1. Kog kartoflerne med skrælleen på i let saltet vand til de er møre. ca. 20 min. alt efter størrelse.
  2. Tænd ovnen på 225 grader og kom bagepapir på en bageplade.
  3. Kom de nu kogte kartofler over på bagepladen og knus dem med bagsiden af en grydeske.
  4. Kom rigeligt med olie på kartoflerne, drys dem med salt og sæt pladen i ovnen.
  5. Bag kartoflerne i ca. 20 minutter eller indtil de er gyldne og sprøde.
  6. Lav imens fetacremen ved at komme alle ingredienser i en foodprocesser og blend det til er helt jævnt og cremet.
  7. Smag til med salt og peber.
  8. Server de knuste kartofler med fetacremen og drys evt. med persille.