Veganske pandekager – helt klassiske

Veganske pandekager – helt klassiske.

De kan rulles ..
De kan foldes …
De kan stables ..

Og de kan fyldes med alverdens lækre sager !!

Få opskriften på de bedste veganske pandekager her …

Pandekager

Kender du reglen om pandekager?

Eller reglerne ..?

Der er nemlig to:

1. Den første pandekager kikser A.L.T.I.D 
2. Der er altid plads til en pandekage! A.L.T.I.D !!

Er det ikke rigtigt?

Uanset hvor PROPMÆT man lige har spist sig ..
Kommer der panderkager på bordet, skal man ihverfald nok finde plads til minimum en.

Og så er det som om, der er en sammensværgelse for alle pandekager.
Den første bliver bare aldrig helt god, vel?
Det har dog den fordel, at man så lige kan prøve smage, om de nu smager helt som de skal.

Den første regel er ser jeg ikke nogen grund til at ændre på.
Men den anden, ja det kan vi faktisk godt gøre noget ved.

Fordi den primære årsag til, at den første pandekage kikser, er fordi din pande ikke er varm nok.
Den anden er, at du er utålmodig og vender pandekagen før den er klar til det.

Lad os starte med varmen på panden.
Den skal være mellem til høj varme, dejen skal syde når du kommer den på panden.
Derfor er det også vigtig du arbejder hurtigt, når dejen skal fordeles.

Og så den anden årsag.
En pandekage skal først vendes når den er næsten tør på oversiden, har masser af huler og den er sprød i kanterne.

Følger du de trin, vil den første pandekage også være perfekt.
Og husk så også reglen om, at der altid er plads til en pandekage …

Pandekager

Veganske pandekager

Nu til det næste, der også kan virke som et benspænd …

At lave veganske pandekager.
Altså pandekager, uden æg …

Kan man det?
Kan dejen overhovedet hænge sammen?
Smager de godt? 
Og er det ikke mega svært at lave?

Ork ja !!
Uden problem !!
HELT VILDT !!
Og nej, de er ikke svære, at lave end som dem med æg i.

Mel
Soyamælk
Bagepulver
Sukker
Salt
Kokosolie

6 simple ingredienser.
Det er alt du behøver for at lave veganske pandekager.

Så skal vi ikke bare komme igang?

 

Pandekager

Pandekager
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Dessert
Antal personer: 8
Ingredienser
  • 3 dl mel
  • 1 spsk. sukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 nip salt
  • 6 dl vanilje soyamælk
  • Kokosolie til stegning
Fremgangsmåde
  1. Bland mel, sukker, vaniljepulver, bagepulver og salt i en skål.
  2. Tilsæt plantemælken lidt ad gangen.
  3. Pisk imens, så der ikke kommer klumper.
  4. Varm en pandekagepande op til medium/høj varme og husk at vente til den er HELT varm, det er derfor den første pandekage altid kikser.
  5. Smelt kokosolie, tilsæt ca. 1,5 dl dej og vip med det sammen panden fra side til side for at få en tynd og jævn pandekage.
  6. Lad pandekagen stege til den er helt fast på oversiden.
  7. Vend den og lad den stege ca. 30 sek. på den anden side.
  8. Gentag med resten af dejen.
  9. Server pandekagerne med dit foretrukne fyld; is, sukker og syltetøj, nutella, banan og jordbær.

Har du lavet opskriften?

Så fortæl mig det i kommentarfeltet.
Tag endelig også @vanloseblues på Instagram og brug #vanloseblues el. #grøntsagspassionist

Jeg vil ELSKE at se DIN version af opskriften !!

Vild med pandekager?

Så har du her 3 opskrifter mere du kan fornøje dig med mig.
Og forkælde nogen med …

Tykke fluffy amerikanske pandekager
Peach melba pandekager
Små pandekage spyd