Miso bagt græskar-bowl
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Buddha Bowl
Antal personer: 2 skåle
Ingredienser
  • ½ lilla spilskål, fint snittet
  • ½ spidskål, fint snittet
  • 100 g spinat
  • ½ hokkaido græskar, i tern
  • ½ butternutsquash, i tern
  • 200 g firm tofu, i tern
  • 4 dl. kogte sorte ris
  • Misomarinade
  • 2 spsk. brun ris miso
  • 2 spsk. tamari
  • 1 lime, saften heraf
  • 1 fed hvidløg, fint revet
  • Tahindressing
Fremgangsmåde
  1. Rør alle ingredienserne til marinaden sammen.
  2. Tænd ovnen på 225 grader og kom bagepapir på en bageplade.
  3. Vend græskar ternene med marinaden, men gem lidt til tofuen.
  4. Fordel græskar ternene på bagepladen, sæt pladen i ovnen og bag i 10 min.
  5. Mariner imens tofuen med resten af marinaden.
  6. Efter 10 min. kommes tofuen på bagepladen sammen med græskaret og bag i yderligere 15 min.
  7. Fordel kål og sinat i 2 skåle, anret de andre ingredienser i hver deres sektion oven på og server dressingen til.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2017/09/miso-bagt-graeskar-bowl/