Glaskålssalat med mango og lilla sød kartoffel fritter
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vagansk, glutenfri
Ret: Salat og fritter
Antal personer: 4 portioner
Ingredienser
  • 2 glaskål, i tern
  • 1 dl. sorte ris
  • 1 mango, i tern
  • 3 forårsløg, i tynde skiver ( kun den grønne del )
  • 1 stor håndfuld frisk koriander, groft hakket
  • 1 rød chili, fint hakket
  • 1 lime, saften heraf
  • Dressing:
  • Ginger-lemon dressing
  • Tilbehør:
  • 6 lilla søde kartofler, i stave
  • kokosolie
  • salt
  • Karrybøffer
Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen på 225 grader og kom bagepapir på en bageplade.
  2. Kom de søde kartofler på bagepladen og vend dem med kokosolie og salt.
  3. Sæt pladen i ovnen og bag dem i 30-35 min.
  4. Kom alle ingredienserne i en stor skål og vend det sammen.
  5. Anret salaten i en serveringskål og server den sammen med fritter, dressing og karrybøffer.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2017/10/glaskaalssalat-mango-lilla-soed-kartoffel-fritter/