Veganske kanelpandekager med æblemos og valnødder
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Pandekager
Antal personer: 6 stk
Ingredienser
  • 2 bananer
  • 2 spsk. chiafrø + 6 spsk. vand
  • 2,5 dl havremælk - eller anden plantebaseret mælk
  • 2 dl. kikærtemel - eller anden
  • 2 tsk. kanel
  • 1 tsk. æblecidereddike
  • 1 nip salt
  • kokosolie til stegning
  • Til servering:
  • Soya yoghurt
  • Krydret æblemos
  • Valnødder
Fremgangsmåde
  1. Rør chiafrø og vand sammen i en skål og lad det trække i 10 min.
  2. Kom alle ingredienser i en blender og blend det til en jævn konsistens.
  3. Varm en pande op til medium varme og smelt en lille smule kokosolie.
  4. Brug ca. 2-3 spsk. dej pr. pandekage og steg dem 3-4 min på den første side og 1-2 min. på den anden side.
  5. Anret pandekagerne i stakke på 2 tallerkner og top med yoghurt, æblemos og valnødder.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2017/09/veganske-kanelpandekager-aeblemos-valnoedder/