Pasta med græskarsauce og stegte svampe
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Veganks, glutenfri
Ret: Pasta
Antal personer: 4 portioner
Ingredienser
  • 1 pakke kikærtepasta - eller anden bønnebaseret pasta
  • 2 squash, i juliennestrimler
  • 1 portion græskarsauce
  • 500 g blandende svampe
  • 50 g ristede hasselnødder, groft hakkede
  • Timian, fint hakket til servering
Fremgangsmåde
  1. Følg fremgangsmåden for græskarsaucen.
  2. Steg svampene på en tør varm pande i 5-10 minutter og krydr med salt og peber.
  3. Kog pastaen efter annvisning på pakken, og vend den med squash og sauce.
  4. Anret pastaen i 4 dybetallerkner og top med svampe, hasselnødder og timian.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2017/09/pasta-graeskarsauce-stegte-svampe/