Græskarvafler med chili, rosmarin og bagt græskar
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Jeg bruger et Tefal Snack Collection multijern til at bage mine vafler i.
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Vafler
Antal personer: 6 belgiske vafler
Ingredienser
Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen på 225 grader og kom bagepapir på en bageplade.
  2. Fordel græskarskiverne på pladen og vend dem med kokosolie, spidskommen og salt.
  3. Sæt pladen i ovnen og bag græskarskiverne i 15-20 min.
  4. Tænd vaffeljernet og lad det varme op til lampen lyser grøn.
  5. Rør alle ingredienser til vaflerne sammen.
  6. Fordel ⅓ del af dejen i vaffeljerne og bag vaflerne til lampen igen lyser grøn.
  7. Gentag til der ikke er mere dej tilbage.
  8. Server vaflerne med feldsalat, bagt græskar og tahindressing og evt. også græskarhummus.
Tips
* Køb disse ingredienser i Rawfoodshop.dk til fordelagtige priser.
** græskarmos laver du helt enkelt ved at skære et hokkaidogræskar i tern og dampe det i en gryde til det er helt mørk og herefter blende det cremet.
Xantahngum giver struktur og saftighed til glutenfri bagværk. Det kan sagtens undlades, men gør en kæmpe forskel og konsistens.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2017/10/graeskarvafler-med-chili-rosmarin-og-bagt-graeskar/