Sunde tahin cookies - veganske og glutenfri
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Cookies
Antal personer: 8 stk
Ingredienser
  • 225 ml havregryn, glutenfrie
  • 125 ml tahin*
  • 125 ml valnødder**
  • 60 ml kokossirup el. anden flydende sødning
  • 1 tsk. kanel
  • 1 nip salt
Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen på 175 grader og kom bagepapir på en bageplade.
  2. Ælt alle ingredienserne sammen til alt er jævnt fordelt.
  3. Form dejen til 8 kugler, placer dem på bagepladen og giv dem et lille tryk.
  4. Sæt pladen i ovnen og bag cookiesene i 10 min.
  5. Lad cookies køle af inden de nydes.
  6. Opbevar cookiesene i en lufttæt beholder, her holder de sig min. 4-5 dage.
Tips
* Jeg bruger Tahin fra Urtekram. Du kan også bruge andre nøddesmør som fx. peanutbutter, mandel- eller hasselnøddesmør.
** Andre nødder kan også bruges og du kan fx. også tilføje rosiner og hakket mørk chokolade.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2017/10/sunde-tahin-cookies-veganske-og-glutenfri/