Lilla efterårssalat med spidskål og bagt pastinak
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Salat
Antal personer: 4 personer
Ingredienser
  • 1 lilla spidskål. fint snittet
  • 3 store pastinakker, i skiver
  • 2 friske figner, i både
  • 1 pære, i skiver
  • 1 granantæble, kernerne heraf
  • 1 håndfuld bredbladet persille, groft hakket
  • 1 dl. hel boghvede
  • Olivenolie
  • salt og peber
  • Dressing:
  • 3-4 spsk. sennepsvinaigrette
Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen på 200 grader og kom bagepapir på en bageplade.
  2. Kom pastinakskiverne på bagepladen, vend dem med olivenolie og salt og fordel dem i et lag.
  3. Sæt pladen i ovnen og bag dem i 25 min.
  4. Varm en pande op til medium varme og rist boghvede herpå til den er gylden og begynder at dufte.
  5. Kom spidskål, pastinak, pære og persille i en stor skål og vend det med sennepsvinagrette og et nip salt.
  6. Anret det i en skål og pynt med figner, granatæble og ristet boghvede.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2017/10/lilla-efteraarssalat-med-spidskaal-og-bagt-pastinak/