Matcha vafler med spinat og hindbærcreme
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Til disse vafler anbefaler jeg OBH Elite Single Vaffeljern
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Morgenmad, vafler
Antal personer: 4 stk / 2 portioner
Ingredienser
  • 2 store håndfulde frisk spinat
  • 2 dl. kikærtemel
  • Kokosvandet fra en dåse kokosmælk, der har stået på køl natten over
  • 1 lille moden banan
  • 2 tsk. matcha
  • 1 nip salt
  • Hindbærcreme:
  • Den fede del fra en dåse kokosmælk, der har stået på køl natten over
  • 225 g frosne hindbær
  • 1 lille banan
  • sødning efter smag
  • Pynt:
  • Friske blåbær, frysetørret hindbær og kokos
Fremgangsmåde
  1. Kom banan, kokosvand, spinat, matcha og salt i blenderen og blend det til en jævn og fin konsistens.
  2. TIlsæt kikærtemelet og blend kort til melet er fordelt.
  3. Varm vaffeljernet op.
  4. Fordel ¼ af dejen i det varme vaffeljern og bag den i 3-4 minutter. Fortsæt til der ikke er mere dej tilbage.
  5. Skyl blender kanden, kom alle ingredienser til hindbærcremen i og blend det til en tyk og cremet konistens.
  6. Server vaflerne toppet med hindbærcremet og pyntet med blåbær, frysetørret hindbær og kokos.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2018/01/matcha-vafler-med-spinat-og-hindbaercreme/