Veganske Enchiladas med bønner, blomkål og avokado
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Mexikansk
Antal personer: 4 portioner
Ingredienser
  • 1 pk. glutenfri tortilla pandekager
  • 1 portion spicy tomatsauce
  • 1 pk. Violife strimlet Chedddar ost
  • 1 dåse sorte bønner
  • 1 lille blomkål, i mindre buketter
  • 1 rød peberfrugt, i tern
  • 3 kugler frossen spinat - optøet
  • 1 rødløg, i tynde skiver
  • 1 fed hvidløg, fint revet
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. oregano
  • ½ tsk. røget paprika
  • ½ tsk. stødt koriander
  • ¼ tsk. cayennepeber
  • Kokosolie til stegning
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
  1. Varm en sauterpande op til medium varme, smelt lidt kokosolie og steg løg, blomkål og peberfrugt heri i 5 min.
  2. Tilsæt hvidløg, sorte bønner og alle krydderierne, vend det rundt og lad det steg med i 1 min.
  3. Tilsæt spinat og 1 dl. spicy tomatsauce og lad det simre i 5 min.
  4. Vend en håndfuld ost i og fordel fyldet i pandekagerne.
  5. Anret de fyldte pandekager i et ovnfastfad og hæld resten af saucen henover.
  6. Fordel resten af osten ovnpå, sæt fadet i en 200 grader varm ovn ( varmluft) og bag det i 15-20 min.
  7. Server enchilada´erne med avokado eller guacamole og drys evt. koriander.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2018/02/veganske-enchiladas-med-boenner-blomkaal-og-avokado/