Sprøde nøddecookies - veganske og glutenfrie
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Cookies
Antal personer: 12 stk
Ingredienser
Fremgangsmåde
  1. Kom halvdelen af rosinerne i en skål, hæld kogende vand på og lad dem trække heri i 30 min.
  2. Hæld vandet fra og kom de udblødte rosiner i en foodprocessor sammen med halvdelen af hasselnødderne, solsikkekerner, tahin, kokosolie, kokossirup, vanilje, kanel, loppefrøskaller og salt.
  3. Kør det til en jævn og klistret konsistens.
  4. Hak de resterende hasselnødder groft og ælt dem og de restende rosiner ind i massen. Tænd ovnen på 175 grader og kom bagepapir på en bageplade.
  5. Form massen til 12 kugler, placer dem på bagepladen og tryk dem flade med en gaffel.
  6. Sæt pladen i oven og bag cookiesene i 15 min.
  7. Lad cookiesene afkøle på en bagerist og opbevar dem i en lukket beholder.
Tips
* Alle disse ingredienser kan købes hos Rawfoodshop.dk til super priser og alt er øko!
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2018/02/sproede-noeddecookies-veganske-og-glutenfrie/