Vegansk paprikagryde
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Gryderet, livretter
Antal personer: 4 personer
Ingredienser
  • 180 g Naturli´Pipfri
  • 200 g veganske cocktailpølser
  • 1 løg, fint hakket
  • 1 fed hvidløg, fint revet
  • 200 g champignon, i kvarte
  • 1 rød peberfrugt, i strimler
  • 1 squash, i halve skiver
  • 1 aubergine, i tern
  • 250 ml. vegansk fløde
  • 5 dl. grøntsagsbouillon
  • 1 stor ds. tomatpure
  • 2 spsk. paprika
  • 1-2 spsk. worcestersauce*
  • 1 tsk. røget paprika
  • salt og peber
  • Naturli´smørblok til stegning
  • Til servering:
  • Ris
Fremgangsmåde
  1. Kog risene efter anvisning på posen.
  2. Varm en gryde op til medium varme, smelt smørret og steg løg og champignon heri i 5 min.
  3. Tilsæt hvidløg, paprika, røget paprika og tomatpure, vend det rundt og lad det stege med i 1 min.
  4. Tilsæt pølser, pipfri og øvrige grøntsager, vend det rundt og steg i ynderligere 5-7 minutter.
  5. Hæld bouillon og fløde ved og lad retten simre i 15 minutter.
  6. Smag retten til med worcester sauce, salt og peber og server den med ris.
Tips
* HUSK at vælge en vegansk Worcestersauce. Den fra Biona er både vegansk og glutenfri
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2018/02/vegansk-paprikagryde/