Salater der mætter
Forberedelse
10 min
Tilberedning
30 min
Samlet
40 min
Forfatter:
Maria - Vanløse Blues
Opskrifts type:
Vegansk, glutenfri
Ret:
Salat
Antal personer:
1
Ingredienser
SALAT no. 1
Spidskålssalat med sorte ris, avocado og tahindressing
¼ spidskål, fint snittet
1 stor gulerod, groft revet
1 ½ dl kogte ris – gerne sorte - ellers brune ris
2 dadler, i tern
1 håndfuld frisk spinat
1 avokado
Tahindressing
SALAT no. 2
Blomkålssalat med rødbede og edamamebønner
¼ blomkål, fint snittet
1 rødbede groft revet
2 dl edamamebønner, optøet
3 spsk. granatæblekerner
1 stor handful feldsalat
Dressing:
½ lime, saften heraf
1 spsk. balsamico
salt og peber
SALAT no. 3
Rødkålssalat med græskar, hummus og kikærter
¼ rødkål, fint snittet
2 spsk. blåbær
2 spsk.
karry mandler
1 spsk. ristede sesamfrø
¼ hokkaido græskar, i skiver - bagt i 20 min
2 dl kikærter, fra dåse
1 stor handfuld rucola
½ lime, saften heraf
Græskarhummus
Fremgangsmåde
Start med at komme dressing eller hummus i bunden af et patentglas.
Anret herfter ingredienserne lagvist ovenpå hinanden. Altid kål i bunde og bladgrønt øverst, så den ikke falder sammen.
Luk låget og tag salaten med.
Ved servering hæles salaten ud i en skål og vendes sammen inden den nydes.
Recipe by
Vanlose Blues
at https://www.vanloseblues.dk/?p=12887
3.5.3251