Salater der mætter
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Salat
Antal personer: 1
Ingredienser
  • SALAT no. 1
  • Spidskålssalat med sorte ris, avocado og tahindressing
  • ¼ spidskål, fint snittet
  • 1 stor gulerod, groft revet
  • 1 ½ dl kogte ris – gerne sorte - ellers brune ris
  • 2 dadler, i tern
  • 1 håndfuld frisk spinat
  • 1 avokado
  • Tahindressing
  • SALAT no. 2
  • Blomkålssalat med rødbede og edamamebønner
  • ¼ blomkål, fint snittet
  • 1 rødbede groft revet
  • 2 dl edamamebønner, optøet
  • 3 spsk. granatæblekerner
  • 1 stor handful feldsalat
  • Dressing:
  • ½ lime, saften heraf
  • 1 spsk. balsamico
  • salt og peber
  • SALAT no. 3
  • Rødkålssalat med græskar, hummus og kikærter
  • ¼ rødkål, fint snittet
  • 2 spsk. blåbær
  • 2 spsk. karry mandler
  • 1 spsk. ristede sesamfrø
  • ¼ hokkaido græskar, i skiver - bagt i 20 min
  • 2 dl kikærter, fra dåse
  • 1 stor handfuld rucola
  • ½ lime, saften heraf
  • Græskarhummus
Fremgangsmåde
  1. Start med at komme dressing eller hummus i bunden af et patentglas.
  2. Anret herfter ingredienserne lagvist ovenpå hinanden. Altid kål i bunde og bladgrønt øverst, så den ikke falder sammen.
  3. Luk låget og tag salaten med.
  4. Ved servering hæles salaten ud i en skål og vendes sammen inden den nydes.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2018/03/salater-der-maetter/