Glutenfrie choko-muffins
Forberedelse
10 min
Tilberedning
30 min
Samlet
40 min
Forfatter:
Maria - Vanløse Blues
Opskrifts type:
Vegansk, glutenfri
Ret:
Muffins, kage
Antal personer:
6
Ingredienser
240 g soya yoghurt - eller anden plantebaseret yoghurt
220 g
mandelmel
*
60 g
tapiokamel
*
60 g mørk chokolade, groft hakket
55 g
dadelsukker
*
1 spsk. bagepulver
1 tsk.
vaniljepulver
*
1 nip salt
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175 grader og kom muffinsforme i en muffinbageform.
Rør soya yoghurt og dadelsukker sammen i en skål til sukkeret er opløst og der ikke er nogle klumper.
Tilsæt de øvrige ingredienser og rør det til en tyk og klistet dej.
Fordel dejen i de 6 muffinforme.
Sæt bageformen i ovnen og bag dem i 30 min.
Vip de færdigbagte muffins ud på en bagerist og lad dem køle lidt inden de nydes.
Opbevar evt. overskydende muffins i en lukket beholder - eller frys dem ned.
Tips
* Alle disse ingredienser kan købes hos
Rawfoodshop.dk
til fordelagtige priser
Recipe by
Vanlose Blues
at https://www.vanloseblues.dk/2018/03/glutenfrie-choko-muffins/
3.5.3229