Glutenfrie choko-muffins
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Muffins, kage
Antal personer: 6
Ingredienser
Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen på 175 grader og kom muffinsforme i en muffinbageform.
  2. Rør soya yoghurt og dadelsukker sammen i en skål til sukkeret er opløst og der ikke er nogle klumper.
  3. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør det til en tyk og klistet dej.
  4. Fordel dejen i de 6 muffinforme.
  5. Sæt bageformen i ovnen og bag dem i 30 min.
  6. Vip de færdigbagte muffins ud på en bagerist og lad dem køle lidt inden de nydes.
  7. Opbevar evt. overskydende muffins i en lukket beholder - eller frys dem ned.
Tips
* Alle disse ingredienser kan købes hos Rawfoodshop.dk til fordelagtige priser
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2018/03/glutenfrie-choko-muffins/