Mango-kokos-lime kage
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Køb ingredienserne til kage hos Rawfoodshop.dk til fordelagtige priser og hurtig levering.
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Kage, dessert
Antal personer: 9
Ingredienser
Fremgangsmåde
  1. BUND:
  2. Kom alle ingredienser til bunden i en foodprocessor og kør det til en smuldret og klistret konsistens.
  3. Tryk det jævnt ud i ind 20 x 20 cm form beklædt med bagepapir, så du nemt kan tage tærten ud igen.
  4. Sæt bunden på køl imens du laver næste lag.
  5. KOKOS-LIME LAG:
  6. Varm limesaften op i en gryde. Når det koger tilsættes agar agar. Når det er opløst piskes der grundigt i 1-2 min. Sluk for varmen og sæt det til side.
  7. Kom udblødte cashewnødder, den fede del fra kokosmælken og agavesirup i en blender og blend det helt jævnt og cremet.
  8. Tilsæt agar agar blandingen og blend igen.
  9. Fordel blandingen ovenpå bunden og stil den på køl 1 time.
  10. MANGO-LIME LAG:
  11. Varm limesaften op i en gryde. Når det koger tilsættes agar agar. Når det er opløst piskes der grundigt i 1-2 min. Sluk for varmen og sæt det til side.
  12. Kom udblødte cashewnødder, den fede del fra kokosmælken, agavesirup mango og mangopulver i en blender og blend det helt jævnt og cremet.
  13. Tilsæt agar agar blandingen og blend igen.
  14. Fordel blandingen ovenpå kokos-lime laget, drys med lidt kokosmel og stil den på køl i min. 1 time inden den skal serveres.
  15. Skær kagen i ønskede stykker og server.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2018/04/kokos-mango-lime-kage/