Pesto twistere
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk
Ret: Brød
Antal personer: 20 stk
Ingredienser
  • 12 g gær
  • 1 tsk. salt
  • ½ tsk. sukker
  • 425 ml vand
  • 7 dl hvedemel
  • 2,5 dl hvid hvedemel
  • ½ tube Santa Maria Oregano paste
  • ½ tube Santa Maria Basilikum paste
Fremgangsmåde
  1. Rør gæret ud i vandet sammen med sukkeret.
  2. Tilsæt salt.
  3. Rør melet i lidt ad gangen og ælt det i et par minutter.
  4. Kom dejen i en skål, dæk den til og sæt den til hævning natten over.
  5. Tag dejen ud lidt før du skal arbejde dem dem.
  6. Drys lidt mel ud på bordet og rul dejen ud i en stor rektangel på ca. 50x30 cm.
  7. Smør dejen med Santa Maria Oregano- og basilikumpaste.
  8. Fold dejen på langs og skær den i 12 lige store strimler.
  9. Sno hver strimmel fra begge ender og lig dem på en bageplade med bagepapir.
  10. Sæt pladen i ovnen og bag dem i 12-15 min ved 200 grader alm. ovn.
  11. Lad dem afkøle lidt inden de serveres.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2018/10/turbo-tomatsuppe-med-pesto-twistere/