Broccoli-quinoaslaw med sennepsdressing
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: salat, tilbehør
Antal personer: 4 personer
Ingredienser
  • 2 broccoli
  • 100 g spinat
  • 3 blommer, i skiver
  • 2 Clara Friis pære, i skiver
  • 1 dl. mandelflager
  • 1 håndfuld frisk timian, fint hakket
  • 2 dl kogt quinoa
  • Tilbehør:
  • Sennepsdressing
Fremgangsmåde
  1. Del broccolien i mindre buketter og skræl stokken.
  2. Hak buketterne groft og riv stokken groft, evt. i en foodprocessor.
  3. Vend broccolien med lidt dressing og lad den trække i 10 min.
  4. Rist imens mandelflagerne på en tør varm pande til de er gyldne.
  5. Vend spinat, pære, blomme og de ristede mandelflager i broccolien og server resten af dressingen til.
  6. Spis salaten alene som en let frokost eller server den som tilbehør til fx. disse efterårsfrikadeller
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2018/10/broccoli-quinoa-slaw-med-sennepsdressing/