Super sprøde karry kartofler - oliefri
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Tilbehør
Antal personer: 4 portioner
Ingredienser
  • 750 g kartofler, i både
  • 2 spsk. gærflager
  • 1-2 tsk. karry
  • 2 tsk. saltflager
  • Spicy mango mayo:
  • 1 meget moden mango
  • 1 lime, saft og fint revet skal heraf
  • 2-3 spsk. vegansk mayonnaise
  • 2 tsk. sriracha
  • salt
  • Kålslaw:
  • ½ lilla spidskål, fint snittet
  • ½ spidskål, fint snittet
  • 3 store gulerødder, groft revet
  • 1 håndfuld frisk koriander, fint hakket
  • 1 dl. spicy mango mayonnaise
  • salt
Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen på 225 grader og kom bagepapir på en bageplade.
  2. Kom kartoffelbådende herpå og vend dem med gærflager, karry og salt.
  3. Sæt pladen i ovnen og bag dem i 30 min. eller til de er gyldne og sprøde.
  4. Vend evt. rundt i dem et par gange undervejs.
  5. Kom alle ingredienser til mango mayonnaisen i en blender og blend det helt jævn og cremet.
  6. Smag til med salt.
  7. Vend alle indgresienser til kålslawen sammen i en skål.
  8. Server de sprøde karry kartofler med resten af mango mayonnaisen, kålslaw og evt. med karrybøffer som tilbehør.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2018/10/super-sproede-karry-kartofler-oliefri/