Saltede karamel cups
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Kage, snack
Antal personer: 8 stk
Ingredienser
  • Cups:
  • 80 g havregryn
  • 40 g kokosmel
  • 8 medjool dadler
  • 50 g kokosolie, smeltet
  • 1 nip salt
  • Karamel:
  • ½ portion saltet dadel karamel
  • Ganache:
  • 100 g mørk chokolade min. 70 %
  • 2 spsk. kokosmælk, stuetemperatur
Fremgangsmåde
  1. Kom alle ingredienser til cupsene i en foodprocessor og kør det til en klistet og smuldret masse.
  2. Fordel det i 8 forme og tryk det godt sammen.
  3. Sæt dem på køl i min. 30 minutter.
  4. Lav i imens karamellen.
  5. Fyld cupsene med karamel og sæt dem på køl igen.
  6. Smelt chokoladen over et vandbad og vend forsigtigt kokosmælken i.
  7. Fordel ganachen ovenpå karamellen og drys evt. med lidt flagesalt.
  8. Sæt dem en sidste gang på køl indtil ganachen har sat sig.
  9. Opbevar dem i lukket beholder i køleskabet, hvor de holder sig min. 4-5 dage.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2018/10/saltede-karamel-cups/