Sprøde rosmarinfritter
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Tilbehør
Antal personer: 2-4
Ingredienser
Fremgangsmåde
  1. Skær kartoflerne i fritter.
  2. Kom dem i en gryde med vand og lad dem trække heri i 30 minutter.
  3. Hæld vandet fra og skyl kartoflerne ind til vandet er helt klart.
  4. Bring kartoflerne i kog, sluk for varmen og lad herefter kartoflerne trække i 5 minutter.
  5. Hæld vandet fra og dup kartoflerne tørre med et rent viskestykke.
  6. Fordel kartoflerne på 2 bageplader med bagepapir og vend dem med rosmarin, salt og gærflager.
  7. Sæt pladerne i en 225 grander varm oven og bag dem i 25-30 min.
  8. Byt evt. om på pladerne halvvejs.
  9. Server de sprøde fritter med grillet hvidløgsdressing.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2018/10/sproede-rosmarinfritter/