Græskar granola
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Morgenmad
Antal personer: 72 portioner
Ingredienser
  • 400 g dampet græskar
  • 100 g æblemos
  • 1,5 dl plantemælk, fx Vanilje soya
  • 3 tsk. Pumpkin Pie Spice
  • 1 tsk. kanel
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • ½ tsk. flagesalt
  • 2 spsk. kokossukker, eller anden sødning
  • 400 g havregryn
  • 100 g puffede ris
  • 100 g græskarkerner
  • 175 g tørrede tranebær
Fremgangsmåde
  1. Kom dampet græskar, æblemos, plantemælk, pumpkin pie spice, kanel. vanilje, salt og kokossukker i en blender og blend det helt jævnt og cremet.
  2. Tænd ovnen på 160 grader og kom bagepapir på 2 bageplader.
  3. Kom havregryn, puffede ris og græskarkerner i en skål og vend det med græskarblandingen.
  4. Fordel det på de 2 bageplader og sæt dem i ovnen.
  5. Bag de i samlet 40 minutter, men vend rundt i det hvert 10. min og byt om på pladerne halvvejs.
  6. Tag pladerne ud og lad granolaen afkøle helt.
  7. Vend de tørrede tranebær i og kom granolaen i en tætlukket beholder.
Ernærings Information
Serveringsstørrelse: 20 g Kalorier: 47 Fedt: 1,2 Kulhydrater: 7,2 Sukker: 2,6 Fiber: 1 Protein: 1,5
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2018/11/graeskar-granola/