Rødbederösti med kapsers, dild og peberrodsdressing
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Tilbehør
Antal personer: 8 stk
Ingredienser
  • 2 spsk. knuste hørfrø + 6 spsk. vand
  • 500 g rødbeder, groft revet
  • 1 bagekartoffel, groft revet
  • 7cm frisk peberrod, fint revet
  • 2 spsk. dild paste
  • 1 citron, fint revet skal heraf
  • 2 tsk. flagesalt
  • 1 tsk. friskkværnet peber
  • 2,5 dl kikærtemel eller anden glutenfri mel fx havre el. boghvede
  • Til servering:
  • Kapers
  • Frisk dild
  • Peberrodsdressing
Fremgangsmåde
  1. Rør hørfrøene sammen med vandet og lad det trække i 10 min.
  2. Tænd ovnen på 225 grader og kom bagepapir på en bageplade.
  3. Kom revet rødbede og kartoffel i en skål og vend det med hørfrøblandingen, peberrod, dild paste, citronskal, salt og peber.
  4. Vend til sidst kikærtemelet i og fordel det grundigt.
  5. Form 8 rösti og placer dem på bagepladen.
  6. Sæt pladen i ovnen og bag dem i 20 min.
  7. Lad röstierne køle lidt ned inden de serveres med kapers, dild og peberrodsdressing
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2018/11/roedbederosti-med-kapers-dild-og-peberrodsdressing/