Peanutbutterwok med satay tofuspyd
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Hurtig hverdagsmad
Antal personer: 4
Ingredienser
  • Masser af grøntsager fx.
  • ½ hvidkål, fint snittet
  • 2 gulerødder, i juliennestrimler
  • 1 rød peberfrugt, i tynde strimler
  • 1 broccoli, i mindre buketter
  • ½ butternutsquash, skrællet og i tern
  • 100 g frisk spinat
  • 1 fed hvidløg, fint revet
  • 5 cm ingefær, fint revet
  • 2-4 spsk. tamari
  • 1 spsk. chiliflager
  • 1 lime, fint revet skal og saft heraf
  • salt og peber
  • Peanutbutterdresing efter smag
  • 1 portion Satay tofyspyd
  • evt. kokosolie til stegning
Fremgangsmåde
  1. Følg fremgangsmåden til satay tofuspydene.
  2. Varm en pande op til medium/høj varme, smelt lidt kokosolie og steg butternutsquash heri et par minutter under omrøring.
  3. Tilsæt gulerødder og lad dem stege med i endnu et par minutter.
  4. Tilsæt hvidløg, ingefær, tamari, chili, limeskal og peberfrugt, vend det rundt og lad det stege i 1 minut under omrøring.
  5. Tilsæt hvidkål og ønskede mængde peanutbutterdressing, vend det rundt og lad det stege i 2-3 minutter.
  6. Tilsæt broccoli, vend det rundt tilsæt evt. lidt mere tamari.
  7. Vend tilsidst spinaten i og lad den falde sammen.
  8. Server retten med satay tofuspyd og peanutbutterdressing til.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2019/02/peanutbutterwok-med-satay-tofuspyd/