Middelhavsburger med bagt aubergine og oliventapanade
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Comfort food
Antal personer: 6
Ingredienser
  • 1 pose Valsemøllen kødfri fars mix med tomat og timian
  • 1 squash, groft revet
  • 2,5 dl vand
  • Glutenfrie burgerboller
  • 100 g rucola
  • 3 tomater, i skiver
  • 2 auberginer, i skiver
  • 2 rødløg, i skiver
  • 1 glas oliventapanade
Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen på 225 grader og kom bagepapir på 2 bageplader.
  2. Skær auberginerne i 2 cm tykke skiver og placer dem på den ene bageplade.
  3. Kom farsmixen i en skål sammen med vand og groft revet squash og rør det sammen til en fast konsistens.
  4. Form farsen til 6 bøffer og forsteg dem i lidt olie på en medium varm pande i 3-4 minutter på begge sider.
  5. Placer de for stegte bøffer på den anden bageplade, sæt begge plader i ovnen og bag det i 20 min.
  6. Smør burgerbollerne med oliventapanade og fyld den med rucola, aubergine, bøf, tomat og løg.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2019/02/middelhavsburger-med-bagt-aubergine-og-oliventapanade/