Vegansk nutella
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Pålæg
Antal personer: 1 glas
Ingredienser
  • 200 g hasselnødder, ristede og afskallede
  • 50 g mørk chokolade, min. 70 % - jeg bruger 90 %
  • 2 medjool dadler, uden sten
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 1 nip salt
Fremgangsmåde
  1. Kom hasselnødderne i en foodprocessor og kør dem til nøddesmør.
  2. Det tager nogle minutter og det kan være nødvendigt at skrabe siderne ned nogle gange.
  3. Smelt imens chokoladen over et vandbad.
  4. Tilsæt den smeltede chokolade, dadler, salt og vaniljepulver og blend til det er helt jævnt.
  5. Kom nutellaen på et rent glas med låg og opbevar det i køleskabet.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2019/03/vegansk-nutella/