Marokkanske kødboller
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Aftensmad
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 1 pose Anamma Vegobullar
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 gulerødder
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 lille dåse tomatpure
  • 1 aubergine, i tern
  • 2 tsk. paprika
  • 2 tsk. oregano
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. koriander
  • 1 tsk. kanel
  • salt og peber
  • Til servering:
  • Kogte ris eller quinoa
  • Mandelflager
  • Persille
Fremgangsmåde
  1. Kom løg, hvidløg, peberfrugt, gulerødder og persille i en foodprocessor og hak det fint.
  2. Varm en sauterpande op til medium varme, tilsæt lidt olie og steg de hakkede grøntsager heri i 5 minutter.
  3. Tilsæt krydderier og tomatpure, vend det rundt og lad det stege med i 1 minut.
  4. Tilsæt aubergine, hakkede tomater og vegobullar.
  5. Bring det i kog og lad det simre i 1517 minutter.
  6. Smag til med salt og peber.
  7. Drys med persille og mandelflager og server ris eller quinoa til.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2019/04/marokkanske-koedboller-en-bonus-opskrift/