Sommer pastasalat med ramsløgpesto
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: salat, tilbehør
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 1 pakke Naturli´glutenfri pasta penne
  • 2-3 spsk. ramsløgpesto
  • 1 bundt asparges, i mundrette bidder
  • 1 bundt radiser, i tynde skiver
  • 200 g friske ærter, bælget
  • 250 g jordbær, i kvarte
  • 125 g ærtespirer ( rucola, spinat eller feldsalat kan også anvendes )
  • 2-3 spsk. pinjekerner
Fremgangsmåde
  1. Kog pastaen efter anvisning på pakken.
  2. Kom asparges stykkerne i en si og dræn pastaen heri
  3. Vend den kogte, drænede pasta, asparges og radiser med pestoen.
  4. Rist pinjekerne på en tør varm pande til de er gyldne og begynder at dufte.
  5. Vend ærtespirer med resten af salaten, anret det i en skål og pynt med pinjekerner.
  6. Server pastasalaten alene eller som tilbehør.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2019/04/sommer-pastasalat-med-ramsloegpesto/