Kartoffelsalat med syltede rødløg og quinoa
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Salat, tilbehør
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 500 g nye danske kartofler
  • 1½ dl quinoa
  • 100 g feldsalat
  • 1 potte dild, fint hakket
  • 2 nektariner, i skiver
  • 2 dl syltede rødløg
  • 1 dl græskarkerner
  • olie, salt
  • 4-6 spsk. sennepsvinaigrette
Fremgangsmåde
  1. Kog kartoflerne i let saltet vand i 10-15 min, alt efter størrelse og lad dem køle lidt ned.
  2. Kog quinoaen efter anvisning på posen.
  3. Halver kartoflerne om kom dem i en skål sammen med quinoa, dild og syltede rødløg og vend det med dressingen.
  4. Rist græskarkernerne på en tør varm pande til de begynder at poppe. Vend dem med lidt olie og salt og tag dem af varmen.
  5. Vend feldsalat og nektariner i salaten, anret det i en skål og pynt med ristede græskarkerner.
  6. Server salaten som tilbehør eller spis alene som en mættende salat.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2019/10/kartoffelsalat-med-syltede-roedloeg-og-quinoa/