Veganske hot wing tacos med grillede majs
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Mexikansk
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 1 stort blomkål, delt i mellemstore buketter
  • Dej:
  • 2,5 kikærtemel
  • 2 dl vand
  • 1 tsk. gurkemeje
  • 1 tsk. paprika
  • 2 tsk. flagesalt
  • 2 dl BBQ sauce
  • 2 majskolber, for kogte
  • ½ lilla spidskål
  • ½ lime, saften heraf
  • 1 nip salt
  • Til servering:
  • Tortilla pandekager
  • Avokado, i skiver
  • Koriander
  • Chili
  • Syltede rødløg
  • Sriracha-lime mayo
Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen på 200 grader og kom bagepapir på en bageplade.
  2. Rør alle ingredienserne til dejen sammen i en stor skål til en tyk dej.
  3. Kom blomkålsbuketterne ned i dejen og vend det rundt så alle buketter er helt dækket af dejen.
  4. Fordel blomkålen på bagepapiret, sæt pladen i ovnen og bag dem i 20-25 min. eller til dejen er helt fast.
  5. Pensel buketterne med BBQ sauce på alle sider.
  6. Sæt dem tilbage i ovnen og bag dem i yderligere ca. 10 min.
  7. Varm en grillpande op til den er godt varm.
  8. Pensel majskolberne med olie og grill dem et par minutter på alle sider.
  9. Lad majskolberne køle lidt af og skær herefter majsene af med en skarp kniv.
  10. Kom spidskålen i en skål sammen med limesaft of salt og masser det mørt.
  11. Lun tortilla pandekagerne på den varme grillpande.
  12. Fyld tortilla pandekagerne med spidskål, blomkål, grillede majs, avokado, chili og koriander.
  13. Og server evt. sriracha-lime mayo til.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2019/09/veganske-hot-wing-tacos-med-grillede-majs/