Peach melba pandekager
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Morgenmad
Antal personer: 2
Ingredienser
  • 2 dl kikærtemel
  • 2 spsk. proteinpulver
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2-2,5 dl vand/mælk
  • ½ tsk. salt
  • ½ tsk. kardemomme
  • 2 dl. frosne hindbær
  • Til servering:
  • 1-2 ferskner, i skiver
  • 100 g frosne hindbær
  • soya yoghurt
  • Ristede kokosflager
  • Frisk basilikum
Fremgangsmåde
  1. Pisk alle ingredienser, undtaget hindbær, sammen i en skål, start med 2 dl vand og tilsæt mere hvis konsistensen bliver for tyk.
  2. Vend hindbærrene i dejen.
  3. Varm en pande på til medium varme, rist først kokosflagerne til de er gyldne. Tag dem af varmen og sæt dem til side.
  4. Kom en lille smule kokosolie eller smørblok på panden, brug 2 spsk. dej til hver pandekage og steg dem et par minutter.
  5. Vent med at vende pandekagerne til er faste i kanterne og har dannet lufthuller på oversiden.
  6. Vend dem og giv dem ca. 1 min på den anden side.
  7. Anret pandekagerne i en skål og server dem med passer af topping.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2019/09/peach-melba-pandekager/