Taco bowl med blomkål og grillede majs
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Salat
Antal personer: 2
Ingredienser
  • 1 blomkål, i mindre bidder
  • 1 dåse kidneybønner
  • 2 tsk. tacokrydderi
  • Olie, salt og peber
  • 2 majskolber, for kogte
  • 2 tomater, i tern
  • 1 rødløg, i skiver
  • ½ agurk, i halve skiver ( uden kerner)
  • 100 g feldsalat
  • Til servering:
  • Havre fraiche
  • Salsa
  • Frisk chili
  • Tortillachips, knuste
  • Frisk chili, i skiver
  • Koriander
  • Syltede rødløg
Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen på 225 grader og kom bagepapir på en bageplade.
  2. Kom blomkål og kidneybønner på pladen, vend det med olie, salt og tacokrydderi, sæt pladen i ovnen og bag det i 20-25 min.
  3. Varm en grillpande op til den er godt varm.
  4. Pensel majskolberne med olie og grill dem et par minutter på alle sider.
  5. Lad majskolberne køle lidt af og skær herefter majsene af med en skarp kniv.
  6. Vend alle ingredienser sammen, fordel det i 2 skåle og pynt det med toppingen.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2019/10/taco-bowl-med-blomkaal-og-grillede-majs/