Vegansk Pad Thai
Forberedelse
10 min
Tilberedning
10 min
Samlet
20 min
Forfatter:
Maria - Vanløse Blues
Opskrifts type:
Vegansk, glutenfri
Ret:
Asiatisk
Antal personer:
2
Ingredienser
SAUCE
5 spsk tamarind sauce
3 spsk. tamari
2-3 spsk. ahornsirup, efter smag
200 g brede ris nudler
200 g bønnespirer
2 forårsløg, i tynde skiver
2 fed hvidløg, fint revet
1 rød chili, fint hakket
2 gulerødder, i tynde brede strimler
1 broccoli, i små buketter
1 rød peberfrugt, i strimler
Til servering:
Ristede, saltede peanuts, fint hakket
Frisk koriander
Fremgangsmåde
Kog ris nudlerne 1-2 minutter mindre end efter anvisning på posen.
Pisk alle ingredienser til saucen sammen.
Varm en wok eller stor pande op til medium/høj varme, tilsæt lidt kokosolie og steg løg og chili heri et par minutter under omrøring.
Kom dem over på en tallerken og stil dem til side.
Tilsæt evt. lidt ekstra olie til wokken og steg grøntsagerne med 1 minut i mellem i følgende rækkefølge: broccoli, rød peber, gulerødder, bønnespirer.
Kom grøntsagerne over på en tallerken og stil den til side.
Kom saucen i wokken og vend nudlerne heri, tilsæt hvidløg og vend det sammen.
Til alle de stegte grøntsager og vend det sammen.
Recipe by
Vanlose Blues
at https://www.vanloseblues.dk/2019/11/vegansk-pad-thai/
3.5.3251