Vegansk Pasta Alfredo
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Comfort food
Antal personer: 4 portioner
Ingredienser
  • 250 g pasta
  • 300 g blomkål. i mindre buketter
  • 100 g cashewnødder, udblødt i kogende vand i 15 min
  • 1 løg, fint hakket
  • 2 fed hvidløg, fint revet
  • 2 spsk. gærflager
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • 2 dl soyamælk
  • salt og peber
  • 250 g champigning
  • 250 g østershatte
  • 100 g vegansk mozzarella
Fremgangsmåde
  1. Kog pastaten efter anvisning på posen.
  2. Varm en pande op til medium varme, tilsæt løget og blomkål og lad det stege i 5 min.
  3. Tilsæt hvidløget, vend det rundt og lad det steg i yderligere 1 min.
  4. Tilsæt bouillon, bring det i kog og lad det simre i 15 min.
  5. Kom det i en blender sammen med soyamælk, cashewnødder og gærflager og blend det til en jævn og cremet konistens og smag til med alt og peber.
  6. Tænd ovnen på 225 grader.
  7. Steg svampene på den samme pande til de ter gyldne og til væsken er fordamet.
  8. Tilsæt den kogte pasta og vend det med alfredo saucen.
  9. Drys osten på og sæt panden ind i den varme ovn.
  10. Bag pastaen i ca. 10 min eller til osten er smeltet og gylden.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2019/10/vegansk-pasta-alfredo/