Mexicansk taco crunch wrap
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Mexicansk, comfort food
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 4 store tortilla pandekager
  • 2 små tortilla
  • 2 pakker Edgy Veggie Taco
  • ½ icebergsalat, fint snittet
  • 1 portion guacamole
  • 1 rød peberfrugt, i tern
  • 1 lille dåse majs
  • 1 glas salsa
  • 1 håndfuld tortillachips
  • evt. frisk koriander + chili
Fremgangsmåde
  1. Steg Edgy Veggie taco på en medium varm pande, evt. i lidt olie, i 4-5 min.
  2. Vend rundt i det undervejs og kom det over på en tallerken.
  3. Sæt panden tilbage på blusset og varm en stor pandekage og herefter en lille.
  4. Fyld den med ¼ Edgy Veggie og top med guacamole, tortillachips, salat, peberfrugt, majs, salsa og en lille pandekage.
  5. Fold herefter kanterne indover den lille pandekage og steg den på panden med foldesiden ned af i 2 min. Vend den og steg den ligeledes 2 min på den anden side.
  6. Gentag med de øvringe pandekager.
  7. Spis dem med det sammen med resten af salsaen og guacaolen som tilbehør.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2020/01/mexicansk-taco-crunch-wrap/