Chocolate chip cookies
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Cookies
Antal personer: 15
Ingredienser
  • 100 g smørblok
  • 100 g rørsukker
  • 100 g brun farin
  • 4 spsk. vanilje soyamælk el. anden plantebaseret mælk
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. natron
  • ½ tsk. flagesalt
  • 170 g havremel*
  • 100 g rismel*
  • 100 g chokolade knapper
Fremgangsmåde
  1. Pisk smør og sukker luftigt og tilsæt mælken.
  2. Blad alle de tørre ingredienser sammen i en skål og rør de i smør blandingen.
  3. Ælt til sidst chokoladeknapperne i dejen og sil den på køl i 30 min.
  4. Tænd ovnen på 175 grader varmluft og kom bagepapir på en bageplade.
  5. Brug 2 spsk dej pr. cookie, for dem som kugler og sæt dem med lidt mellemrum på bagepladen da de flyder lidt ud. Du behøver ikke trykke dejen flad.
  6. Bag cookiesne i 10 min, lad dem afkøle 5 minutter på bagepladen inden de overføres til en bagerist.
Tips
*Kan erstattes af 270 g hvedemel

De kan spises imens de er lune, men skal afkøles helt inden de kommes i en lukket beholder hvor de skal opbevares for at holde deres sprødhed.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2020/09/chocolate-chip-cookies/