Chocolate chip cookies
Forfatter: Maria - Vanløse Blues
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: Cookies
Antal personer: 15
- 100 g smørblok
- 100 g rørsukker
- 100 g brun farin
- 4 spsk. vanilje soyamælk el. anden plantebaseret mælk
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. natron
- ½ tsk. flagesalt
- 170 g havremel*
- 100 g rismel*
- 100 g chokolade knapper
- Pisk smør og sukker luftigt og tilsæt mælken.
- Blad alle de tørre ingredienser sammen i en skål og rør de i smør blandingen.
- Ælt til sidst chokoladeknapperne i dejen og sil den på køl i 30 min.
- Tænd ovnen på 175 grader varmluft og kom bagepapir på en bageplade.
- Brug 2 spsk dej pr. cookie, for dem som kugler og sæt dem med lidt mellemrum på bagepladen da de flyder lidt ud. Du behøver ikke trykke dejen flad.
- Bag cookiesne i 10 min, lad dem afkøle 5 minutter på bagepladen inden de overføres til en bagerist.
*Kan erstattes af 270 g hvedemel
De kan spises imens de er lune, men skal afkøles helt inden de kommes i en lukket beholder hvor de skal opbevares for at holde deres sprødhed.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2020/09/chocolate-chip-cookies/
3.5.3251