Tænd ovnen på 225 grader og kom bagepapir på en bageplade.
Kom blomkål buketterne i en skål og vend dem med mel, maizena og plantemælk så alle stykker er dækket.
Kom herefter blomkålen på bagepladen og sæt dem til side.
Kom alle ingredienser til saucen i en gryde og bring det i kog under omrøring. Saucen skal tykne, det tager ca. 10 min. Det er vigtigt du bliver ved med at røre i gryden. Ellers brænder maizenaen på.
Når saucen er tyknet hældes den over blomkålene og saucen fordeles.
Sæt pladen i ovnen og bag det i 20 min.
Tag pladen ud og fordel peberfrugterne ovenpå og sæt pladen tilbage i oven og bag det i yderligere 10 min.
Anret kung pau blomkålen i en skål og pynt med peanuts og forårsløg,
Server retten som tilbehør til andre asiatiske retter eller server den som en snack.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2021/03/kung-pao-cauliflower/