Vegansk omelet - kikærtepandekage med broccoli, tomat og avokado
 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet
 
Forfatter:
Opskrifts type: Vegansk, glutenfri
Ret: frokost, aftensmad
Antal personer: 1 portion
Ingredienser
  • 1½ dl kikærtemel
  • 1½ dl vand
  • 1 tsk. æblecidereddike
  • ½ tsk. gurkemeje
  • ¼ tsk. sort salt / kala manak for smagen af æg
  • 1 spsk gærflager
  • 1 spsk fint hakket purløg
  • Salt og peber
  • Kokosolie til stegning
  • Fyld:
  • 2 dl broccoli buketter
  • Saften fra ½ lime
  • 1 fed hvidløg, fint revet
  • 1 lille moden avokado, i skiver
  • ¼ lille rødløg, i tynde ringe
  • 6 san marzano tomater, i tern
  • Salt og peber
  • evt. lidt soya yoghurt
Fremgangsmåde
  1. Pisk alle ingredienserne til omeletten sammen.
  2. Steg den i kokosolie på en medium varm pande.
  3. Når oversiden ikke længere er flydende, vendes dem og steges 1 min på den anden side.
  4. På en anden pande steges broccoli og hvidløg i limesaft til broccolien er mør med stadig har bid.
  5. Kom fyldet i omeletten, drys med lidt purløg og evt. lidt soya yoghurt.
Recipe by Vanlose Blues at https://www.vanloseblues.dk/2015/07/vegansk-omelet-med-broccoli-tomat-og-avokado/